Triin Olen uus!
Postituste arv : 1 Registration date : 28/10/2011
| Pealkiri: Jossu Ja Mimmu . Reede Okt 28, 2011 10:59 pm | |
| Tere ! Mul on kodus kaks jänest , aga ma ei tea mis tõugu nad on . Üks on emane ja lühikeste kõrvadega jänes ( püstised kõrvad ) ja teine isane jänes, aga ta on lontis kõrvadega ja pikad kõrvad . Isane on kuskil 4 kuune ja emane on kuskil 1kuu noorem . Kas sellised jänesed võivad paarituda , kui neil kõrvade erinevus on ? . Mõlemad on väiksed kasvult ( mini variant ) Nad on ühes puuris muidu ja isane teeb liiga vahe peal talle , aga kontrollida väga ei saa mida nad öösle teevad , ehitasime vahe peal neile seina vahele puuris , et tüdruk harjuks selle keskkonnaga siin , aga neid oli raske eemal hoida , kuna neiu puges tihti ikka poisi juurde . Ja nüüd on nad koos , Minu küsimus oleks veel see , et kui meie tüdruk peaks olema juhuslikult tiine , kuidas ma sellest aru saan ? Lugesin eelnevalt Teie postitusi ka sain targemaks natuke . Aga kas on ka võimelik , et emane otsib väljaspool puuri ka pesa jaoks kohta ? Sest tal on komme meil diivani alla minna ja olla seal ikka mõni tund , kui lahtisena jookseb . Tänades Triin . | |
|