| Palun vastake!!Mul on abi vaja. | |
|
|
Autor | Teade |
---|
Tupsu94 Kohalik!
Postituste arv : 47 Age : 24 Asukoht : Kuusalu vald, Kahala küla , Harjumaa Registration date : 27/12/2009
| Pealkiri: Palun vastake!!Mul on abi vaja. Teis Märts 09, 2010 9:11 pm | |
| Täpsemalt nii:Ma panen jänkule süüa aga siis ta kohe tõmbab esikäppadega toidukausi ümber Õigemini enda kõhualla,ja siiis läheb see ümber . Mida teha ? Sorry , et mõttetu teema mõne arvates,aga mulle käib see närvidele,puhas toidu raiskamine ju Ja veel üks mure, Minu jänksil on oma pissimise koht,kuid nüüd ta hakkas seal lamama ja magama,mida teha? Jänes nüüd kohutavalt haiseb,kas ta ära pesta või jättagi nii? Tänan nendele kes vastavad. Merka&Tupsu | |
|
| |
Tupsu94 Kohalik!
Postituste arv : 47 Age : 24 Asukoht : Kuusalu vald, Kahala küla , Harjumaa Registration date : 27/12/2009
| Pealkiri: Re: Palun vastake!!Mul on abi vaja. Esm Märts 22, 2010 10:44 am | |
| Aga tundub , et keegi ei vasta See teema on siin vähemalt kuu aega olnud,ja keegi ei vasta... Eks pean mõnest aktiivsemast foorumist leidma abi | |
|
| |
kraatse Moderaator
Postituste arv : 387 Age : 26 Asukoht : Kernu Registration date : 10/05/2008
| Pealkiri: Re: Palun vastake!!Mul on abi vaja. Esm Märts 22, 2010 1:24 pm | |
| - Tupsu94 kirjutas:
- Aga tundub , et keegi ei vasta
See teema on siin vähemalt kuu aega olnud,ja keegi ei vasta...
Eks pean mõnest aktiivsemast foorumist leidma abi See postitus ei ole siin veel kuu aega üleval olnud, ainult 2 nädalat on olnud. See, et ta toidukausi ümber tõmbab, ei ole mingi mure, küülikud teevadki seda. Ta sööb selle pärast ikkagi ära, ainult suurema vaevaga, kui ta peab seda põrandalt taga ajama. Ei tea, aga sa võid niiske lapiga üle tõmmata ja lihtsalt seda pissinurka peab siis üle päeva või iga päev puhastama. Võib-olla keegi ei osanud vastata, see ei tähenda, et meil oleks mingi mitte aktiivne foorum siin, eksole. | |
|
| |
Tupsu94 Kohalik!
| Pealkiri: Re: Palun vastake!!Mul on abi vaja. Kolm Märts 24, 2010 11:46 am | |
| Tänud
See on küll aktiivne foorum,aga mulle tundus , et keegi ei taha vastata...
Merka&Tupsu | |
|
| |
Totuke Harjun!
Postituste arv : 5 Age : 48 Asukoht : Harjumaa,Kuusalu vald Registration date : 01/05/2010
| Pealkiri: Re: Palun vastake!!Mul on abi vaja. Laup Mai 01, 2010 2:42 pm | |
| Meil oli sama mure et pissikast ja toidunõud lendasid kummuli.Lahendus lihtne.Pissikasti kinnitasime kruvidega puuri külge....puhastamise ajal peab küll lahti kruvima,aga enam ei lenda kasti sisu mööda puuri .Toidunõuga sama lugu.Meil on puuris tal oma majake ja liimisin selle katusele sööginõu kinni . | |
|
| |
heily89 Olen nüüd pere liige!
Postituste arv : 169 Age : 24 Asukoht : Harjumaa/Laagri Registration date : 08/09/2009
| Pealkiri: Re: Palun vastake!!Mul on abi vaja. Laup Mai 01, 2010 7:33 pm | |
| Ma ostsin enda jänkukesele raske kausi , et ta seda ümber ei saaks ajada ja minu jänku ka alati korraldab oma puuri ümber nimelt: nihutab wc-poti teise nurka ja proovib enda toidukaussi nügida ja närib puuri ja kraabib puuri . | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Palun vastake!!Mul on abi vaja. | |
| |
|
| |
| Palun vastake!!Mul on abi vaja. | |
|