| Pisike Bosse | |
|
|
|
Autor | Teade |
---|
Keilyke Hakkan Kohanema!
Postituste arv : 36 Age : 35 Asukoht : Tallinn Registration date : 28/11/2009
| Pealkiri: Pisike Bosse Kolm Dets 02, 2009 12:34 pm | |
| Pisikese lontkõrva sain ma 2 päeva tagasi siis. Hetkel on ta 25 päevane. Sugu me veel tal ei tea, kuna ta on nii pisike ja kuna tegu on mu esimese jänkuga, siis ega ma ei oska väga vaadata ka. Ma arvan muidu, et ta on poiss. Bosseks kutsun teda hetkel sellepärast, et mõtlesime tükk aega mis nime panna ja siis öösel nägin unes, et me kutsusime teda Bosseks ja nii talle see nimi jäi. Ja see sobib ka talle. Pisike boss nagu ta meil on. :p Muidugi kui peaks järsku selguma, et polegi poiss, siis peab nime ära muutma. Iseloomult on ta hästi rahulik. Niivõrd kuivõrd ma ta iseloomu nende 2 päevaga tundma olen õppinud. Heameelega istub süles, eriti emme ehk minu süles. Võõraste süles ikka rabeleb ja kardab aga kui silitada siis rahuneb maha. Täna saame talle ka suure puuri, muidu elas kandekorvis. Kuna ta nii pisike, siis polnud tal sealgi häda midagi. Ja kui mina kodus olen, siis ta on mul koguaeg voodis, Hüppab ringi , uudistab ja kui ära väsib siis hüppab hops sülle mulle ja jääb magama. Hetkelgi magab süles mul, ma ei julge eriti jalgu liigutadagi, las pisike magab.:p Samuti meeldib talle padja otsa ronida ja siis nagu kõrge mäe otsast ümbrust uudistada. Kui ta aga liiga voodi ääre lähedale läheb, et ma kardan, et ta kukkuda võib, siis ütlen valjult " BOSSE" , üldisel juhul ta ikka kuulab ja jääb seisma, ning vaatab sellise näoga otsa nagu " Aga ma ju tahtsin ainult vaadata, mis seal on!" Pisikesel Bossel on üks kõrv ilusti lontis nagu peab ja teine kõrv on natukene naljakalt. Kikkis, või siis selja peal vms. Ma ei tea, kas tal on äkki midagi viga või on asi lihtsalt selles, et ta on nii pisike. Kui me ta saime, siis olid tal mõlemad kõrvad seljas, mitte lontis külje peal rippumas.:p Nüüd üks kõrv on ikka nii nagu peab. :p Aga meie arust ongi ta niimoodi armas, kui tal üks kõrv püsti vahest on. :p Rohkem pole nagu midagi kirjutada, eks ma täiendan seda aeg-ajalt, kui Bosse millegi vahvaga hakkama saab.:p Mõned pildid ka siis : | |
|
| |
Keilyke Hakkan Kohanema!
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Nelj Dets 03, 2009 11:40 am | |
| Meie jänkupoiss sai endale oma puuri või nagu mu mees ütleb, siis lausa palee sai, kuna see puur on nii suur ja Bosse on nii pisike.:p Tema on igatahes rahul, jooksis puuris ringi, eriti meeldib talle majakesse peitu minna. Tal on ka nüüd heinahoidja aga Bosse on nii pisike, et seda ei saa kasutada veel. Ta lihtsalt ei ulatuks heinani või peaks sööma tagakäppadel seistes. Aga esialgu panime heina lihtsalt maha. Veepudeli pidime ka sissepoole puuri panema, et ta ulatuks jooma. Täna toome talle ka wc-nurga ja üritan teda õpetada ilusti potil käima, mitte nii et terve puur kakat täis.:p Bossele meeldib ka kaisus magada, eile vaatasin telekat ja tema magas mul kaisus. Tegin pilti ka sellest.: Puuris söömas : | |
|
| |
heily89 Olen nüüd pere liige!
Postituste arv : 169 Age : 24 Asukoht : Harjumaa/Laagri Registration date : 08/09/2009
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Teis Dets 08, 2009 3:31 pm | |
| | |
|
| |
Postituste arv : 169 Age : 24 Asukoht : Harjumaa/Laagri Registration date : 08/09/2009
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Teis Dets 08, 2009 3:40 pm | |
| | |
|
| |
Keilyke Hakkan Kohanema!
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Teis Dets 08, 2009 9:39 pm | |
| | |
|
| |
Keilyke Hakkan Kohanema!
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Teis Dets 08, 2009 9:40 pm | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Nelj Dets 10, 2009 7:30 pm | |
| | |
|
| |
Keilyke Hakkan Kohanema!
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Reede Dets 11, 2009 1:16 pm | |
| Näed, said hakkama küll. Mõnusalt karvane küülik on sul . :p | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Reede Dets 11, 2009 3:56 pm | |
| Ta väga , väga karvane küülik .Tal on väga palju suuri karvapuntraid. | |
|
| |
Keilyke Hakkan Kohanema!
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Laup Dets 12, 2009 7:30 pm | |
| Aww, nii armas. Ehk saad temast rohkem pilte panna. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Püh Dets 13, 2009 7:01 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Keilyke Hakkan Kohanema!
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Püh Dets 13, 2009 9:04 pm | |
| Seda ma arvasin ise ka, et sellepärast, et ta nii pisike on. Aga praegu on ta nii naljakas. Nagu lennuk, kõrvad kahte lehte laiali.:p | |
|
| |
sherlyna Kohalik!
Postituste arv : 57 Asukoht : Võrumaa Registration date : 14/05/2009
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Püh Dets 13, 2009 10:19 pm | |
| Meie jänku teeb ka vahetevahel nn propellerit. see juhtub siis, kui ta peseb oma kõrvu, venitab ühe kõrva alla ja siis teise ja nii vaheldumisi oleme mõned korrad näinud teda kõrvu pesemas. No täpselt nagu propeller. Meie jänku on muidugi kikk-kõrv, mitte lontkõrv. | |
|
| |
| |
| |
Keilyke Hakkan Kohanema!
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Teis Dets 15, 2009 1:09 pm | |
| Minumeelest nad pesevad nii nunnult oma kõrvu.. ja üldse ennast. :p | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Teis Dets 15, 2009 1:49 pm | |
| Ikka .Nad on ju ühed armsamad närilised | |
|
| |
Keilyke Hakkan Kohanema!
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Teis Dets 15, 2009 3:01 pm | |
| Küülikud ei ole närilised. Aga armsad on nad tõesti. :p | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Teis Dets 15, 2009 7:17 pm | |
| Ma ei teadnudki seda ! Aga nad on jah väga armsad kes nad ka poleks | |
|
| |
kraatse Moderaator
Postituste arv : 387 Age : 26 Asukoht : Kernu Registration date : 10/05/2008
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Teis Dets 15, 2009 7:46 pm | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Kolm Dets 16, 2009 3:43 pm | |
| Küll te olete ikka targad :O | |
|
| |
kraatse Moderaator
Postituste arv : 387 Age : 26 Asukoht : Kernu Registration date : 10/05/2008
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Kolm Dets 16, 2009 7:15 pm | |
| Lihtsalt ühe korra juhtusime uurima, et kui nad põle närilised, siis kes nad üleüldsegi on. | |
|
| |
Keilyke Hakkan Kohanema!
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Laup Dets 19, 2009 11:58 pm | |
| Kolmapäeval sõitsime Saaremaale. Bosse puuri pesin puhtaks ja võtsin ka kaasa, kuna jääme päris pikalt siia. Bosse istus sõidu ajal kandepuuriga minu süles ja oli ilusti rahulik. Ainult kui puuri kaas lahti teha siis hüppas kohe esimesel võimalusel sealt välja. No eks kandepuur on pisike ka, Bosse tahab ikka ringi joosta.:p Aga kui ta puuri tagasi panime, siis jäi magama seal jalad laiali. Vahepeal magas nii, et pea toetus vastu joogupudelit. (kuna kandepuuri ei saa seda joogupudelit panna püsti, siis on see seal pikali ja me ise pakume iga natukese aja tagant talle juua reisi ajal). Kohale jõudsime, siis panime Bosse maha jalutama. Uudistas kohe kõik nurgad läbi ja hirmutas kassi. Naljakas, ta on kassist mitu korda väiksem aga ikka kass kartis teda. Vaatas eemalt, et mis imelik loom see veel on?! Ja alati, kui meie toa uks lahti on, siis kass kasutab võimalus ja läheb istub voodi või kapi peale ja vaatab Bosset. Me naerame, et vaatab nagu loodussaadet. :p Isegi hommikul teeb häält ukse taga, et laske tuppa, mu "saade" käib ju. :p Aga samas ta ikka kardab Bosset. Kui Bosse toas ringi jookseb, siis kiisu alguses luurab kaugemalt , vaikselt hiilib lähemale aga kui Bosse tema poole tuleb, siis kass jookseb kähku toast minema, et siis varsti jälle ligemale hiilida.:p Naljakas vaadata neid. Vahepeal Bosse ajas kassi taga, tahtis vist sõbruneda aga kiisu jooksis eest ära. Täna käisime ka linnas, ostsime Bossele traksid, mis hetkel on talle küll suured. Panime selga, kusjuures need ei häirinud teda.. või ta lihtsalt tahtis nii väga maha jooksma minna, et ei pannud tähelegi, et midagi selga pandi aga noh, natukene jooksis ja need libisesid talt seljast maha. Peab kasvama veel ja samas, ega enne suve temaga välja jalutama ikka ei lähe. Vähemalt varakult harjutada, et ei ehmuks kui teinekord traksid selga paneme. :p | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Püh Dets 20, 2009 1:25 pm | |
| Minu jänkukesele ei meeldi ültse traksid . Mul on ka kodus 8 hiirt ja siis minu jänks ja nad ei tee ültse üksteistest välja .:O | |
|
| |
Keilyke Hakkan Kohanema!
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse Teis Dets 22, 2009 11:15 pm | |
| Bossel vist ei olnud suurt midagi nende vastu, need lihtsalt olid liiga suured talle esialgu.:p Mõned pildid ka Bossest saaremaal.:p Kiisu valvab Bosset. :p Bosse esimene küüntelõikus. Tegin ka kaks videot aga need tegin telefoniga ja neid ma ei saa praegu üles panna kuskile. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Pisike Bosse | |
| |
|
| |
| Pisike Bosse | |
|