| Paaritamise tarbeks infot palun | |
|
|
Autor | Teade |
---|
Moonligt Harjun!
Postituste arv : 10 Age : 47 Asukoht : Tallinn;Mustamäe Registration date : 10/07/2009
| Pealkiri: Paaritamise tarbeks infot palun Kolm Sept 02, 2009 10:37 pm | |
| Kui on olemas kikkõrv kääbusküülik,kas siis paaritamisel võiks kasutada ka kääbuspässi või peaks ikka olema kikkõrv? Nännu meil siis kikkõrv kääbusküülik ja saamas 4-ja kuuseks paarikolme nädala päras,samas on hetkel tunne et preili soovib isast,kuna on tekkinud paari viimase päeva jooksul pesakaitsmise instinkt,nimelt ei lase enam pesa nii vabalt puutuda,et heina sealt vahetada,kohe kipub nurisema ja vahel ka käppa viskama.Pesaks valis meie Nännu nimelt WC nurga (kolmnurkse suuremat tüüpi äärtega).Paitamisel on hakanud ka end väristama jne.pai muidugi nurub endiselt,et surub nina vastu kätt ja siis tervespikkuses pai,kuid enne ei väristanud ennast kui paikäsi jõudis seljalõppu.
Tänades ette soovituste,nõuannete eest.
Nännu omanik E. | |
|
| |
kaiku Natuke veel ja siis ma elan siin!
Postituste arv : 74 Asukoht : Tartu Registration date : 17/05/2009
| Pealkiri: Re: Paaritamise tarbeks infot palun Laup Sept 05, 2009 11:31 am | |
| Paaritamisel tasuks silmas pidada seda, et isane ei oleks emasest väga palju suurem. Muidu võivad sündivad pojad liiga suured olla ema jaoks ja see võib kurvalt lõppeda. Aga kaht kääbusküülikut olgu nad siis kikkus või lontis kõrvadega, võib paaritada küll. 4 kuune on tegelikult natuke noor paaritamiseks, oodake veelkuu aega selle asjaga ma arvan. Kääbusküülikud pidid 5 kuuselt täiskasvanud olema. | |
|
| |
Moonligt Harjun!
Postituste arv : 10 Age : 47 Asukoht : Tallinn;Mustamäe Registration date : 10/07/2009
| Pealkiri: Re: Paaritamise tarbeks infot palun Laup Sept 05, 2009 12:18 pm | |
| Kaiku tänan sind Plaanin veel jah paaritusega oodata,kas enne jõule või siis uuel aastal see plaanis | |
|
| |
päikesejänku Harjun!
Postituste arv : 14 Age : 49 Asukoht : tallinn nõmme Registration date : 29/08/2009
| Pealkiri: Re: Paaritamise tarbeks infot palun Kolm Sept 30, 2009 11:09 am | |
| Kui mulle toodi küülik laadalt ja ta oli kastis koos isastega kas siis emane võib olla tiine? sry olen veel nii ohmu selle kohapealt! | |
|
| |
heily89 Olen nüüd pere liige!
Postituste arv : 169 Age : 24 Asukoht : Harjumaa/Laagri Registration date : 08/09/2009
| Pealkiri: Re: Paaritamise tarbeks infot palun Kolm Sept 30, 2009 7:09 pm | |
| Ega mina ka sellest midagi eriti ei tea, aga kas iga jänku (emane) tahaks endale poegi või ei taha ? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Paaritamise tarbeks infot palun Nelj Okt 01, 2009 6:57 pm | |
| Loodus on asjad nii seadnud, et iga elusolend, kel just midagi viga ei ole, tahab paljuneda. Nii et siis võiks öelda küll, jah Heily su emane küülik tahab poegi. Aga see on ikka sinu otsustada, kas sa lased ta isasega kokku või mitte. Aga päikesejänku, sulle niipalju, et oleneb kui vanad need küülikud seal kastis olid. Kui olid alla 3 kuused, siis pole põhjust poegi oodata, kui aga juba 4-5 kuuseid emaseid ja isaseid koos hoida võib juhtuda küll, et hakkab poegi tulema. | |
|
| |
Postituste arv : 169 Age : 24 Asukoht : Harjumaa/Laagri Registration date : 08/09/2009
| Pealkiri: Re: Paaritamise tarbeks infot palun Püh Okt 04, 2009 1:29 pm | |
| Aitähh!Vb otsin siis isase ! | |
|
| |
päikesejänku Harjun!
Postituste arv : 14 Age : 49 Asukoht : tallinn nõmme Registration date : 29/08/2009
| Pealkiri: Re: Paaritamise tarbeks infot palun Teis Okt 06, 2009 3:36 pm | |
| Aitähh ,Kaiku! küülikud siis 4 kuused ostmise hetkel! no nüüd on küll siis jama majas | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Paaritamise tarbeks infot palun Teis Okt 06, 2009 7:05 pm | |
| No ei pruugi alati poegi tulla, aga tasub siiski igaks juhuks sellega arvestada. Küüliku tiinus kestab vaid 1 kuu ja sobivat pesapaika hakkavad nad valima juba 2 nädalat enne poegimist. Nii et igaks juhuks pane talle 2 nädalat enne arvatavat poegimistähtaega puuri rohkelt heina, et ta saaks vajadusel pesa ehitama hakata. Samas mõni emane ehitab pesa alles poegimise ajal. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Paaritamise tarbeks infot palun Teis Okt 06, 2009 7:24 pm | |
| Okeyyyy tänks abi eest ! | |
|
| |
Katre Olen uus!
Postituste arv : 3 Registration date : 04/06/2011
| Pealkiri: Re: Paaritamise tarbeks infot palun Teis Juul 19, 2011 5:21 pm | |
| Tere. Mul selline mure. Ma ostsin endale tiine emas e kellel oli tähtaeg 17 juuli ma nägin kui ta tegi pesa 16 juuli tükeldas ja pakkis ühte nurka kuid täna on juba 19 juuli ja ta on ka selle pesa äralõhkunud ja poegi kah ei ole. Mis see võis siis tähendada? | |
|
| |
maazikas Olen uus!
Postituste arv : 4 Registration date : 14/02/2011
| Pealkiri: Re: Paaritamise tarbeks infot palun Kolm Juul 20, 2011 2:46 pm | |
| Tal kas ei sündinud poegi, või sõi ta nad lihtsalt ära. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Paaritamise tarbeks infot palun | |
| |
|