Foorumi avaleht
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtPealeht  PortalPortal  GalleryGallery  RotifoorumRotifoorum  Latest imagesLatest images  OtsiOtsi  RegistreeriRegistreeri  Logi sisse  

Köhiv küülik

Go down 
2 posters
AutorTeade
tohuvapohu
Olen uus!
Olen uus!

Postituste arv : 3
Registration date : 22/07/2010

Köhiv küülik Empty
PostitaminePealkiri: Köhiv küülik   Köhiv küülik EmptyNelj Juul 22, 2010 9:42 pm

Tere,
Kas keegi oskab öelda miks küülik pidevalt köhib?Rohkem nagu päeval,sest õhtul ma ei kuule,kui käin küülikuid vaatamas.
Puurid on meil väljas.Söödasõime juures võrk ning vaheseinad võrgust.Süüa saavad toorest heina (rohtu),kaera,vahel ka jõusööta .Peale selle porgandeid ,kapsast.
Suured tänud juba ette!
Tagasi üles Go down
kraatse
Moderaator
Moderaator
kraatse

Postituste arv : 387
Registration date : 10/05/2008

Köhiv küülik Empty
PostitaminePealkiri: Re: Köhiv küülik   Köhiv küülik EmptyReede Juul 23, 2010 12:00 pm

Üldiselt põhjust ei tea, aga kaera asemel peaks otra andma. Ma olen ainult turtsumist kuulnud.
Tagasi üles Go down
tohuvapohu
Olen uus!
Olen uus!

Köhiv küülik Empty
PostitaminePealkiri: Re: Köhiv küülik   Köhiv küülik EmptyEsm Juul 26, 2010 11:24 am

Loomaarst väitis meile,et küülikule on kõige parem kaer ja rukist ei tohi üldse anda.Millest nagu lähtuma peaks?
Tagasi üles Go down
kraatse
Moderaator
Moderaator
kraatse

Postituste arv : 387
Registration date : 10/05/2008

Köhiv küülik Empty
PostitaminePealkiri: Re: Köhiv küülik   Köhiv küülik EmptyEsm Juul 26, 2010 1:20 pm

Kui ma aasta aega t2di juures elasin, kes on loomaarst, siis kyylikud olid 6ues ning tema ytles, et kaera ei tohi anda ja see v6ib probleeme tekitada, aga rukist ma ei tea. Yldiselt ta ytles, et kyylikutele tohib teraviljadest ainult otra anda.
Tagasi üles Go down
tohuvapohu
Olen uus!
Olen uus!

Köhiv küülik Empty
PostitaminePealkiri: Re: Köhiv küülik   Köhiv küülik EmptyEsm Juul 26, 2010 6:23 pm

Suured tänud vastuste eest!
Tagasi üles Go down
Sponsored content

Köhiv küülik Empty
PostitaminePealkiri: Re: Köhiv küülik   Köhiv küülik Empty

Tagasi üles Go down

Köhiv küülik
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-