|
|
| APPI!SÄÄSED SÖÖVAD MU KÜÜLIKUT ,AIDAKE! | |
| | Autor | Teade |
---|
Tupsu94 Kohalik!
Postituste arv : 47 Age : 24 Asukoht : Kuusalu vald, Kahala küla , Harjumaa Registration date : 27/12/2009
| Pealkiri: APPI!SÄÄSED SÖÖVAD MU KÜÜLIKUT ,AIDAKE! Esm Juun 14, 2010 2:46 pm | |
| Nimelt mu küüliku puur on õues,ja nagu see aasta on palju sääski ,kes söövad minu jänkut ka. Ühel hommikul kui ma jänesele süüa ja juua viisin ,nägin...Jänese kõrv on sääse punnidest puruks kraabitud ja teine kõrv ka,Ja mõlemad silmalaod..On ikka sääsed. Ei teadnudki mida teha.Ootasin 2 päeva veel ja nüüd on juba seal kärnad..
nüüd minu küsimused teile:
Mida teha jänkuga kellel on sääsepunnnidest kärnad ja veel jube suured..? Mida teha siis kui jänku kraabib need kärnad lahti ja hakkab verd jooksma??
loodan ,et te saate aidata!
Päikselist suve teile!
Merka&Tupsu | |
| | | Tupsu94 Kohalik!
Postituste arv : 47 Age : 24 Asukoht : Kuusalu vald, Kahala küla , Harjumaa Registration date : 27/12/2009
| Pealkiri: Re: APPI!SÄÄSED SÖÖVAD MU KÜÜLIKUT ,AIDAKE! Reede Juun 18, 2010 9:05 pm | |
| Kas keegi palun saaks aidata?!ma ei taha et mu jänes kärna jääks | |
| | | Tupsu94 Kohalik!
| Pealkiri: Re: APPI!SÄÄSED SÖÖVAD MU KÜÜLIKUT ,AIDAKE! Reede Juun 18, 2010 10:25 pm | |
| täna ma vaatasin,et on kaela peal ka kärnad.mida teha?? | |
| | | Kyylikla Administraator
Postituste arv : 231 Age : 38 Asukoht : Harjumaa,kuusalu Registration date : 10/02/2008
| Pealkiri: Re: APPI!SÄÄSED SÖÖVAD MU KÜÜLIKUT ,AIDAKE! Reede Juun 18, 2010 10:29 pm | |
| See tundub selline sel aastal eriti raske probleem olevat,et nagu mingit sääsetõrjet vms. ei tohiks küülikule peale lasta. Ega ainuke võimalus neist lahti saada on küülik viia siseruumidesse... . Või muretseda ehitus/aianduspoest vastavad sääsepeletus vahendid. | |
| | | Tupsu94 Kohalik!
| | | | Tupsu94 Kohalik!
| Pealkiri: Re: APPI!SÄÄSED SÖÖVAD MU KÜÜLIKUT ,AIDAKE! Nelj Juul 01, 2010 4:50 am | |
| Jaa see aitas,tänud Efkale | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: APPI!SÄÄSED SÖÖVAD MU KÜÜLIKUT ,AIDAKE! | |
| |
| | | | APPI!SÄÄSED SÖÖVAD MU KÜÜLIKUT ,AIDAKE! | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |