Cinny Harjun!
Postituste arv : 6 Age : 30 Asukoht : Tallinn Registration date : 01/05/2010
| Pealkiri: Sooviksin võtta kääbusküülikut, kuid... Laup Mai 01, 2010 7:20 pm | |
| ...elan hetkel kooli ühiselamus ning päev kestab poole üheksast hommikul seitsmeni õhtul. Kas pisikesel oleks see halb, kui ta ei saaks nii palju tähelepanu? (Koristaksin ma ikka korralikut ning süüa saaks ka parajalt) Ja kohe küsiks siia juurde ära, et kui väike võib olla ühe lõvilakk-kääbusküüliku puur? | |
|
heily89 Olen nüüd pere liige!
Postituste arv : 169 Age : 24 Asukoht : Harjumaa/Laagri Registration date : 08/09/2009
| Pealkiri: Re: Sooviksin võtta kääbusküülikut, kuid... Laup Mai 01, 2010 7:26 pm | |
| Jänkukese puur peaks olema suhteliselt suur kui ta ei saa palju ringi joosta .Ma arvan ,et sa võiksid jänkukese võtta küll kui tema eest hoolitsetakse hästi . | |
|
Cinny Harjun!
| Pealkiri: Re: Sooviksin võtta kääbusküülikut, kuid... Teis Mai 04, 2010 2:17 pm | |
| Kas küülikutele on eraldi transpordipuurid müügil, või sobib neile ka kassi oma osta? | |
|
heily89 Olen nüüd pere liige!
Postituste arv : 169 Age : 24 Asukoht : Harjumaa/Laagri Registration date : 08/09/2009
| Pealkiri: Re: Sooviksin võtta kääbusküülikut, kuid... Reede Mai 14, 2010 4:41 pm | |
| Ma arvan , et kassi oma sobib ka väga hästi kuigi minul pole üldse mingit spetsiaalset trantsportimis puuri . mul on lihtsalt väikene kast , sest ma ei hakanud raha kulutama ja ma ei käi ka enda jänkuga väga palju kuskil kodust kaugemal ainult loomaarsti juures | |
|
Cinny Harjun!
| Pealkiri: Re: Sooviksin võtta kääbusküülikut, kuid... Reede Mai 14, 2010 8:12 pm | |
| Ma siiski ostsin talle närilistele mõeldud puuri Aladino large. Loodame, et pisikesele see sobib, sest mul on temaga veidi pikemaid vahemaid vaja läbida (Tallinn-Hiiumaa). Juba nii ootan, millal ta vaid kätte saaksin! | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Sooviksin võtta kääbusküülikut, kuid... | |
| |
|