|
| õuepuuri ehitus. võrk põhjale | |
| | Autor | Teade |
---|
rähnike Harjun!
Postituste arv : 13 Registration date : 19/03/2010
| Pealkiri: õuepuuri ehitus. võrk põhjale Esm Märts 29, 2010 11:00 am | |
| Poleks arvanud, et puurivõrgu hankimine nii keeruliseks osutub. Kõik Tartu ehituspoed läbi vaadatud, paaris oli väiksesilmalist küll, aga nii peene traadiga ja pehmed, et sealt vajuks mu rasked jännud läbi ja käppadel hakkaks valus Üleni võrkpuuri ka ei taha, muidu sellist saaks ju valmiskujul osta, aga seinad tahaks ikka kinnised teha. Kuskohast seda "õiget" võrku saada, leida? Kas võiksite oma puuridest pilte üles panna? Selline hea idee ja lahendus puudub ka,milline on hea-mugav puur (õues peetavaid küülikuid siis ikka mõtlen) | |
| | | aniir Harjun!
Postituste arv : 10 Registration date : 20/03/2010
| Pealkiri: Re: õuepuuri ehitus. võrk põhjale Esm Märts 29, 2010 9:44 pm | |
| tere,mul ka tulemas uute puuride ehitus.ma ka ei tea milline peaks see jänkudele võrk olema,ajutise puuri ühe tegime,alla panime tavalise aiavõrgu(väikse silmaga).aga see ei ole ka nagu see õige? | |
| | | rähnike Harjun!
Postituste arv : 13 Registration date : 19/03/2010
| Pealkiri: Re: õuepuuri ehitus. võrk põhjale Teis Märts 30, 2010 10:56 am | |
| no, ma tean, mida ma otsin, aga sellist lihtsalt ei tehta rohkem? s.o keevisvõrk 2,5x2,5 silmaga ( 2x2 oleks parem) ja 2mm traadiga. Need uued võrgud 0,9 või 1,1 jämedusega, st väga peenikesed ja pehmed. Mul 1 võrkpuur on sellise võrguga, vanast ajast, niiet ma tean et seda olemas on Samas ka selle puuri võrgusilm on pisut suur, vähemalt poegadele, käpp läheb läbi ja võib jalgupidi kinni jääda. Viimane variant on teha laudadest põhi, jätta väiksed vahed vahele, ja aiavõrgust teha puuriuks ja sõimevõre. Või osta võrkpuurja lammutada see sobivateks tükkideks (siin irku müüb, aga Keila jääb mulle liiga kaugeks) Aga mu vaene jänku elab juba nädal aega väikses kastis ja ootab puuri valmimist | |
| | | aniir Harjun!
Postituste arv : 10 Registration date : 20/03/2010
| Pealkiri: Re: õuepuuri ehitus. võrk põhjale Teis Märts 30, 2010 8:12 pm | |
| Tere, mina leidsin omale puuride jaoks võrku. Leidsin selle Keilast. Seal on ka see keevisvõrk, ma arvan, et see sobib mulle küll, oli päris pisikese silmaga, ei mäleta täpselt mõõte. Ma ise tahaks üleni võrgust puure, aga ainult talveks lauta, suvel tõstan taas õue puupuuridesse. Minu puurid, mis mul praegu on, on ehitatud kõiksugustest puumaterjalidest, mis kodus on. Kahjuks praegu pilte ei ole.
Viimati muutis seda kraatse (Kolm Märts 31, 2010 6:19 pm). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : Peale punkti tühik, peale koma tühik! Lause algab suure tähega!) | |
| | | Karru5 Harjun!
Postituste arv : 6 Age : 35 Asukoht : Tallinn Registration date : 25/01/2011
| Pealkiri: Re: õuepuuri ehitus. võrk põhjale Teis Jan 25, 2011 3:36 pm | |
| Ka mina otsisin jänku puuri materjali mitmetest poodidest. Vahepeal andsin alla ja üritasin talle ise meisterdada puuri, see aga ei läinud õnneks ja ajasin pärast jänkut tükkaega õuepeal taga Siis sain aga tuttava käest kaks traadist puuri, millel kummalgi lõikasin seinad maha ja ühendasin need. Nüüd on jänkul üks suur puur kus ta suvel hullata saab. Saan seda ka igapäev edasi tõsta, et tal oleks koguaeg uus rohi all mida nosida | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: õuepuuri ehitus. võrk põhjale | |
| |
| | | | õuepuuri ehitus. võrk põhjale | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |