Ma usun, et tegemist on võimu jagamisega. Nimelt jänestel on ka see hierarhia teema, et üks peab ikka kõvem jänes olema. Ma eeldan, et nad on koos kasvanud ja ennem said kenasti läbi. Nüüd 5kuuselt on aga kätte jõudnud aeg, mil tuleb välja selgitada kumb on siis dominantne jänes. Oma kogemusest võin öelda, et mul oli ka 2 isast jänest ja umbes 5 ja poole kuuselt hakkas üks jänks teist aeg-ajalt taga ajama ja eesmärk oli tal teisele jänesele selga ronida ja panema hakata, kui tagant ei saanud siis eest sai ikka. Kusjuures see "teisega mängult paaritumine" või kuidas seda õigemini nimetada ongi üks viis teisele jänesele näidata, et mina olen kuningas. Mida teha? Kas keegi võib viga saada? Üldjuhul peaksid nad selle asja ise mingi aeg ära lõpetama kui see nii-öelda nõrgem jänes teise ülemvõimu tunnistab, seniks aga käib madistamine. Olen kusagilt lugenud ka, et mõningatel juhtudel võib asi ka kurvaks minna. Soovitan netist sellekohast infot juurde otsida. Mida teha, ei oska öelda. Minu omadel oli terve tuba nende päralt ja üldjuhul said omavahel hästi läbi, aeg-ajalt käis jälle väike katse teist jänest allutada, aga tundus üsna rahumeelne asjade klaarimine. Kuidas lõppes, ei tea, sest see nii öelda nõrgem jänes jäi haigeks ja suri ära (haigus ei olnud võimuvõitlusega seotud).