Foorumi avaleht
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtPealeht  PortalPortal  GalleryGallery  RotifoorumRotifoorum  Latest imagesLatest images  OtsiOtsi  RegistreeriRegistreeri  Logi sisse  

jänesed rabistavad

Go down 
4 posters
AutorTeade
jänesmees
Olen uus!
Olen uus!

Postituste arv : 1
Registration date : 15/02/2010

jänesed rabistavad Empty
PostitaminePealkiri: jänesed rabistavad   jänesed rabistavad EmptyEsm Veeb 15, 2010 3:18 pm

nii siis 2 5 kuust isast jänest ühes puuris viimasel ajal üks ajab teist hirmsasti taga.Kolistavad ja lõhuvad seal puuris nii hirmsasti,et kardan et keegi saab seal varsti viga.Millest võib see olla tingitud.Mida peaks tegema.
Tagasi üles Go down
(=Mammu=)
Olen uus!
Olen uus!
(=Mammu=)

Postituste arv : 3
Registration date : 14/02/2010

jänesed rabistavad Empty
PostitaminePealkiri: Nänkude tüli   jänesed rabistavad EmptyEsm Veeb 15, 2010 4:47 pm

Kui nad on emane ja isane siis on asi aru saadav, et kas emasele ei meeldi või midagi sellist. Kui nad on ka eri ajal toodud või hoopis eri pesakonnast ka siis alati ei lepita teisega. Või on nad ühest soost siis on lihtsalt see kaitse instinkt, kaitsta emast keda vb pole.
Kõige lihtsam on neid kuidagi koos mängima panna või rääkida (mis vist ei toimi). On ka variant, et kui üldse ei lepi siis tuleb eraldi puuridesse panna Neutral
Tagasi üles Go down
niirt
Kohalik!
Kohalik!
niirt

Postituste arv : 50
Registration date : 07/01/2009

jänesed rabistavad Empty
PostitaminePealkiri: Re: jänesed rabistavad   jänesed rabistavad EmptyReede Märts 12, 2010 8:59 pm

Ma usun, et tegemist on võimu jagamisega. Nimelt jänestel on ka see hierarhia teema, et üks peab ikka kõvem jänes olema. Ma eeldan, et nad on koos kasvanud ja ennem said kenasti läbi. Nüüd 5kuuselt on aga kätte jõudnud aeg, mil tuleb välja selgitada kumb on siis dominantne jänes. Oma kogemusest võin öelda, et mul oli ka 2 isast jänest ja umbes 5 ja poole kuuselt hakkas üks jänks teist aeg-ajalt taga ajama ja eesmärk oli tal teisele jänesele selga ronida ja panema hakata, kui tagant ei saanud siis eest sai ikka. Kusjuures see "teisega mängult paaritumine" või kuidas seda õigemini nimetada ongi üks viis teisele jänesele näidata, et mina olen kuningas. Mida teha? Kas keegi võib viga saada? Üldjuhul peaksid nad selle asja ise mingi aeg ära lõpetama kui see nii-öelda nõrgem jänes teise ülemvõimu tunnistab, seniks aga käib madistamine. Olen kusagilt lugenud ka, et mõningatel juhtudel võib asi ka kurvaks minna. Soovitan netist sellekohast infot juurde otsida. Mida teha, ei oska öelda. Minu omadel oli terve tuba nende päralt ja üldjuhul said omavahel hästi läbi, aeg-ajalt käis jälle väike katse teist jänest allutada, aga tundus üsna rahumeelne asjade klaarimine. Kuidas lõppes, ei tea, sest see nii öelda nõrgem jänes jäi haigeks ja suri ära (haigus ei olnud võimuvõitlusega seotud).
Tagasi üles Go down
marru
Harjun!
Harjun!
marru

Postituste arv : 8
Registration date : 14/08/2009

jänesed rabistavad Empty
PostitaminePealkiri: Re: jänesed rabistavad   jänesed rabistavad EmptyLaup Apr 03, 2010 7:44 pm

Minu kogemus on selline: kasvas vennal mul üks suvi kaks isast, vennad, koos. Sügisel tõi mulle homopaari, kellest üks oli domineeriv, teisel tagumine auk paistes. Soovitus: kui liigab teeb, siis lahku.
Tagasi üles Go down
http://margitikyylikud.onepagefree.com/
Sponsored content

jänesed rabistavad Empty
PostitaminePealkiri: Re: jänesed rabistavad   jänesed rabistavad Empty

Tagasi üles Go down

jänesed rabistavad
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-