| Heihopsti.:) | |
|
|
Autor | Teade |
---|
Keilyke Hakkan Kohanema!
Postituste arv : 36 Age : 35 Asukoht : Tallinn Registration date : 28/11/2009
| Pealkiri: Heihopsti.:) Laup Nov 28, 2009 12:49 pm | |
| Minu nimi on Anneli, olen 20 aastane ja elan Tallinnas. Hetkel pole ma veel küülikuomanik aga mu sõbrannal on neid lausa 3 ja tema nakatas mind küülikuarmastusega.:p Rääkisin mehele augu pähe ja ta lubas võtta meile ühe pisikese.Sorasin ka igalpool internetis ja leidsin ühe imearmsa lontkõrv kääbusküüliku. Loodetavasti esmaspäeval saab see nunnudus minu omaks. ! Ja kui kellelgi on pakkuda soodsalt puuri vms, siis võite julgelt mulle pakkuda. Hetkel siis kõik. Hoian Teid kursis, kas ma saan selle pisikese või ei. | |
|
| |
Keilyke Hakkan Kohanema!
| Pealkiri: Re: Heihopsti.:) Esm Nov 30, 2009 7:33 pm | |
| Täna sain oma nunnu kätte siis. Imelik on, et kuulutuses õeldi, et küülikud on kahekuused juba. Kui järgi läksime siis vaatasime, et nii tillukesed ja omanik ütles, et 23 päevane Ostsin ära, sest ta oleks nagunii kellelegi teisele müünud nii noorelt.:/ Aga igatahes mul on nüüd mu oma lontkõrv kääbusküülik. Sündinud siis 7. november 2009 , sugu hetkel ei veel ei tea, tal oli pepu must ka.. Pesin puhtaks ilusti. Tahaks teada veel mida nii noorele süüa võib anda üldse? Heina nosis ta mul küll enne aga kas midagi muud ka? Värsket toitu ei tohiks anda nagu mulle õeldi aga ma rohkem ei tea nagu midagi eriti.. Niiet kõik soovitused on teretulnud. Mõned pildid ka siis : | |
|
| |
kaiku Natuke veel ja siis ma elan siin!
Postituste arv : 74 Asukoht : Tartu Registration date : 17/05/2009
| Pealkiri: Re: Heihopsti.:) Teis Dets 01, 2009 10:49 am | |
| Soovitan sul müüja käest üle küsida, mida ta neile süüa andis, millist kuivtoitu nimelt. Hein on alati kindla peale minek ja ei tohiks kõhuhädasid tekitada, värsket ei soovita tõesti nii noorele anda. Kuivtoitu söövad nii pisikesed juba ka natuke, aga siis peaks andma just seda sorti, mida ta ema juures harjunud on saama. Ausaltöelda ei saa aru neist inimestest, kes nii noored pojad juba ära müüvad, mina loovutan omad alles 2,5 kuuselt ja siis ka süda valutab, kas peab toidumuutusele ja stressile vastu. Aga väga nunnu jänkupojuke sul | |
|
| |
Keilyke Hakkan Kohanema!
| Pealkiri: Re: Heihopsti.:) Teis Dets 01, 2009 2:53 pm | |
| No eks ma üritan selle müüjaga rääkida siis,kuigi ta puterdas pool vene keeles, ei saanud eriti aru ei mina temast ega tema minust. Ega ma ka ei tahaks nii noorelt loovutada oma küülikupoegi,kui mul nad kunagi peaksid olema.Vähemalt kahekuuni hoiaks enda juures. Ma täitsa imestasin, kui see omanik vastas naeratades , et 23 päeva. Muidu ma nii noorelt ei võtaks aga omanik oleks nad nagunii kellelelgi teisele müünud ja emaga kokku neid poegi ka ei lastud enam. Elasid kolmekesi ühes puuris. Parem võtan ühe endale, siis vähemalt tean, et heades kätes. Aga hetkel tundub kõik okei olevat, põrandale ei ole julgenud teda panna, külm on aga voodi peal jookseb küll ringi. Nii pisike aga nii kiire, korra pilgu keerad ja juba on teises voodi servas. Jälgin siin, et maha ei kukuks. Ja meiega on ta ka ilusti ära harjunud. Enne tuli hüppas sülle mulle ja praegu istub mul põlve peal rahulikult. Aga... ma siin sõin õuna ja siis ta tundis vist õunalõhna vms ja tuli nuuskima kohe ja tahab ka õuna saada. Muidugi ma ei andnud talle aga noh, näpud olid õunamahlaga/õunalõhnaga koos, siis ta limpsis neid , üritas õrnalt närida ka . | |
|
| |
heily89 Olen nüüd pere liige!
Postituste arv : 169 Age : 24 Asukoht : Harjumaa/Laagri Registration date : 08/09/2009
| Pealkiri: Re: Heihopsti.:) Püh Dets 06, 2009 6:34 pm | |
| | |
|
| |
Postituste arv : 169 Age : 24 Asukoht : Harjumaa/Laagri Registration date : 08/09/2009
| Pealkiri: Re: Heihopsti.:) Teis Dets 08, 2009 3:16 pm | |
| Vabandust!Ma unustasin kirjutada , et puuri tuleks puhastada 1 või 2 korda nädalas oleneb kui must puur on ja wc-potti tuleks puhastada 2 või 3 korda ka oleneb kui must wc-pott on . | |
|
| |
Keilyke Hakkan Kohanema!
| Pealkiri: Re: Heihopsti.:) Teis Dets 08, 2009 9:17 pm | |
| Jap. Seda ma tean ise ka. Kuigi meie Bosse ei taha kuidagi ära õppida mille jaoks on tal see vetsunurk. Tema arust on see hea magamiskoht. Junnikesi jätab aga igalepoole puuri laiali. | |
|
| |
kraatse Moderaator
Postituste arv : 387 Age : 26 Asukoht : Kernu Registration date : 10/05/2008
| Pealkiri: Re: Heihopsti.:) Teis Dets 15, 2009 8:15 pm | |
| Väga nunnu küülik! Tahaks endale kah sellist karvatuusti! | |
|
| |
Keilyke Hakkan Kohanema!
| Pealkiri: Re: Heihopsti.:) Teis Dets 15, 2009 8:47 pm | |
| Ta on paras nunnuhunnik meil jah. :p Ma peaks tast uued pildid üles panema üldsegi, kui keegi ikka näha tahab.:p | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Heihopsti.:) Kolm Dets 16, 2009 3:33 pm | |
| Ikka tahan näha mõnda pilti ! | |
|
| |
Keilyke Hakkan Kohanema!
| Pealkiri: Re: Heihopsti.:) Nelj Dets 17, 2009 4:00 pm | |
| Pildid siis : Ei mahu enam korralikult peopesale ära.:p Mis passid? Õepoja peal ronimas. Kuidas siit välja saab? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Heihopsti.:) Nelj Dets 17, 2009 5:58 pm | |
| | |
|
| |
sherlyna Kohalik!
Postituste arv : 57 Asukoht : Võrumaa Registration date : 14/05/2009
| Pealkiri: Re: Heihopsti.:) Nelj Dets 17, 2009 6:15 pm | |
| Täiesti tita-jänku nägu on peas. Nii kena loomake | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Heihopsti.:) | |