Foorumi avaleht
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtPealeht  PortalPortal  GalleryGallery  RotifoorumRotifoorum  Latest imagesLatest images  OtsiOtsi  RegistreeriRegistreeri  Logi sisse  

Kuidas asutada küüliku farmi?

Go down 
2 posters
AutorTeade
juhmakas
Olen uus!
Olen uus!

Postituste arv : 2
Registration date : 13/10/2009

Kuidas asutada küüliku farmi? Empty
PostitaminePealkiri: Kuidas asutada küüliku farmi?   Kuidas asutada küüliku farmi? EmptyNelj Okt 15, 2009 8:39 pm

Tere,sooviks alustada küülikute kasvatamisega,ehk keegi oskab soovitada kust saaks hankida infot nende kasvatamise,turustamise ja kõige muu kohta.
millised tõud oleks mõistlik soetada,et neist ka miskit tulu hiljem oleks?
Tagasi üles Go down
kaiku
Natuke veel ja siis ma elan siin!
Natuke veel ja siis ma elan siin!
kaiku

Postituste arv : 74
Registration date : 17/05/2009

Kuidas asutada küüliku farmi? Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kuidas asutada küüliku farmi?   Kuidas asutada küüliku farmi? EmptyNelj Okt 15, 2009 9:35 pm

Soovitan vaadata lehele http://foxy.kyylik.pri.ee/ seal on tarkuseterade rubriigis palju kasulikku küülikufarmi ja üldse küülikute kohta ning ka tõugude tutvustused. Oleneb mis moodi seda tulu küülikutest tahta. Kui tahad müüa elusloomi, siis kõige tulusam on võtta kääbustõud (kääbuspäss, lõvilakk, hermeliin, kääbusreks). Kui tahad müüa nahku (ja liha), siis kõige mõttekam on võtta reksküülikud ja kindlasti korralikud puhtatõulised. Kui aga ainult liha, siis lihatõud (uus-meremaa valge, kalifornia, flandria, prantsuse päss, ristandid). Kui tulusaks ettevõtmiseks farmi pidamine kujuneb, sõltub sinust endast ja hetkesituatsioonist naha või lemmikloomade turul. Soovitan tuhnida internetis ja lugeda võimalikult palju igasugu infot küülikute pidamise ja eriti nende tervise kohta. Ja siis on veel olemas selline tore ühing nagu EFBA (Eesti Karusloomakasvatajate Aretusühing), millega tasub liituda, kui on soov tegeleda küülikute aretusega, saada kasulikku infot, õppepäevi ja soodsalt näitustel käia oma loomadega.
Tagasi üles Go down
http://janksid.onepagefree.com/

Kuidas asutada küüliku farmi?
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-