Foorumi avaleht
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtPealeht  PortalPortal  GalleryGallery  RotifoorumRotifoorum  Latest imagesLatest images  OtsiOtsi  RegistreeriRegistreeri  Logi sisse  

........

Go down 
3 posters
AutorTeade
jännu090
Olen uus!
Olen uus!

Postituste arv : 2
Registration date : 03/08/2009

........ Empty
PostitaminePealkiri: ........   ........ EmptyEsm Aug 03, 2009 7:19 pm

........

Viimati muutis seda jännu090 (Kolm Apr 13, 2011 9:25 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
helen97
Kohalik!
Kohalik!
helen97

Postituste arv : 64
Registration date : 08/07/2008

........ Empty
PostitaminePealkiri: Re: ........   ........ EmptyEsm Aug 03, 2009 9:32 pm

Natukene võib anda kapsast aga eks ta harjub oma uue koduga varsti ära pole hullu midagi.Uuri neid küüsi ja seal peaks olema pisikene kaar kui hästi hoolikalt vaadata.ja ära üle selle kaare lõika.Head jänku kasvatamist... albino
Tagasi üles Go down
Nuubik
Harjun!
Harjun!
Nuubik

Postituste arv : 11
Registration date : 18/11/2008

........ Empty
PostitaminePealkiri: Re: ........   ........ EmptyKolm Aug 05, 2009 10:58 am

Õigekiri on väga oluline asi. Sinu kirjutatud teksti on väga raske lugeda, kohati. Näiteks: Kuidas selle kapsa andmisega ikkagist on. Sõna ikkagist kirjakeeles ei eksisteeri. Samuti ei ole olemas sõna peaset ja lugend... Ja koma ees tühikut ei ole, koma ja järgmise sõna vahel on tühik.

Kapsast pole soovitatav anda, tekitab kõhugaase. Iga küülikupidaja peab ise oma looma jälgima ja tähelepanekuid tegema, milline toit talle sobib ja milline mitte. Väike tükk kapsast ei tee kellegile paha. Ei pea ju tervet kapsalehte ette andma ja iga päev ei pea samuti kapsast andma.

Voodisse pissimise või kakamise vastu aitab ehk see, kui lasta küülik voodisse jooksma ja tuua pott voodi juurde maha ja siis kui pabulad hakkavad tulema, siis küülik potile tõsta. Või lihtsalt teda potile vahepeal tõsta, kui ta voodis jookseb. Ma arvan, et kui kannatlikult teda õpetada, siis on tulemused head.
Tagasi üles Go down
jännu090
Olen uus!
Olen uus!

Postituste arv : 2
Registration date : 03/08/2009

........ Empty
PostitaminePealkiri: Re: ........   ........ EmptyKolm Aug 05, 2009 12:29 pm

.........

Viimati muutis seda jännu090 (Kolm Apr 13, 2011 9:26 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Nuubik
Harjun!
Harjun!
Nuubik

Postituste arv : 11
Registration date : 18/11/2008

........ Empty
PostitaminePealkiri: Re: ........   ........ EmptyKolm Aug 05, 2009 1:26 pm

Vabandust, aga mina püüdsin lihtsalt aidata selle kapsa andmise teemaga ja voodisse pissimise/kakamisega ka. Ja õigekeele kallal ei ilkunud, vaid selgitasin, et kuna sa selle kohta küsisid. Kui sain millestki valesti aru, siis tuhat vabandust. Kahjuks olen juba 28 aastat vana, seega pean ilusast eesti keelest lugu nii paberil kui veebis.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

........ Empty
PostitaminePealkiri: Re: ........   ........ Empty

Tagasi üles Go down

........
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1