kraatse Moderaator
Postituste arv : 387 Age : 26 Asukoht : Kernu Registration date : 10/05/2008
| Pealkiri: Põgenemine Reede Mai 01, 2009 8:40 pm | |
| Täna tulin koju ning vaatasin toas ringi. Nägin jäneseid mööda tuba ringi kalpsamas. Olin loomulikult mures, kuna ei teadnud, kui kaua nad seal olnud olid ning muudki. Krabasin nad üsna ruttu kinni, aga loomulikult olid nemad ka shokis. Ma vaatasin kõik juhtmed üle, sest muidu mu vend lööks mind maha, kui mõni neist läbi näritud oleks. Siis ma avastasin veel, et nad olid kastmiskannu ajanud ümber, ning asusin seda kuivatama. Nemad olid nagu "Mida meie küll teinud oleme" ja vahtisid punnis silmadega otsa. Nüüd nad joovad meeletult ja puhastavad üksteist. Igatahes nemad ja mina olime shokis. Selle kohta saab ainult ühte öelda: jänesed on iseloomuga loomad ning lõpp hea kõik hea. | |
|
kraatse Moderaator
Postituste arv : 387 Age : 26 Asukoht : Kernu Registration date : 10/05/2008
| Pealkiri: Re: Põgenemine Püh Juun 07, 2009 1:10 pm | |
| Paar nädalat pärast esimest põgenemist juhtus sama jälle. Läksin koju raha võtma ning nägin Nännut mööda tuba ringi jooksmas, niisiis panin nad puuri kinni jälle. Õhtul saime teada, et nad olid lauatelefoni ja interneti juhtme läbi närinud ja olid maitsnud ka helitehnika juhtmeid. Meil oli õnneks interneti varkaabel olemas, sellest polnud hullu. Kuid jällegi olidnemad süütud lambukesed. | |
|
heily89 Olen nüüd pere liige!
Postituste arv : 169 Age : 24 Asukoht : Harjumaa/Laagri Registration date : 08/09/2009
| Pealkiri: Re: Põgenemine Laup Sept 26, 2009 4:21 pm | |
| | |
|
Nuusuk Harjun!
Postituste arv : 9 Age : 35 Asukoht : Tartu -Valga Registration date : 16/10/2009
| Pealkiri: Re: Põgenemine Reede Okt 16, 2009 6:32 pm | |
| Minu hiljuti saadud Nuusukile meeldib varahommikuti oma puuris ringi joosta ja möllata. Ning siis kui selle tralli peale üles ärkasin ja ümber keerasin avastasin ka ehmatusega et Nuusuk sealsamas madratsi peal mul.. | |
|
heily89 Olen nüüd pere liige!
Postituste arv : 169 Age : 24 Asukoht : Harjumaa/Laagri Registration date : 08/09/2009
| Pealkiri: Re: Põgenemine Esm Okt 19, 2009 5:50 pm | |
| | |
|