Foorumi avaleht
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtPealeht  PortalPortal  GalleryGallery  RotifoorumRotifoorum  Latest imagesLatest images  OtsiOtsi  RegistreeriRegistreeri  Logi sisse  

Nooruke Plärtsu.

Go down 
5 posters
AutorTeade
Brunette
Hakkan Kohanema!
Hakkan Kohanema!
Brunette

Postituste arv : 26
Registration date : 21/03/2009

Nooruke Plärtsu. Empty
PostitaminePealkiri: Nooruke Plärtsu.   Nooruke Plärtsu. EmptyLaup Märts 21, 2009 7:15 pm

Plärtsu on umbes 5.kuune,jänku poiss.Plärtsu sai siis võetud 11.ndal märtsil.Niisiis on Plärtsu minu sünnipäeva kink . Nüüdseks on jänku elanud meie juures peaaegu 2kuud.Plärtsu kaalus viimane kord 1,4kg.
Jänkupoisi nimeks sai Plärtsu sellepärast,et ta hüppas parketi peal plärts-plärts.

Eks igal jänkul ole kombeks mingite pahandustega hakkama saada ja nii ka Plärtsul.
Esimesel päeval juba pissis ja pabuldas voodi.Toa nurgas olevat tapeeti on näritud ja loomulikult kõikide jänkude lemmik asjad juhtmed.Läpaka hiir näriti pooleks,telefoni laadija juhe,ruuteri voolujuhe ja kõike mida võimalik maitseda on,on seda tehtud,isegi muld Shocked
Plärtsu elab magamistoas.Niiet meil äratuskella pole vaja,kui majake on puuris siis seal all hakkatakse kraapima hommikuti.Viimasel ajal olen majakese puurist välja võtnud ööseks ja hommikul panen tagasi.
Tallinnas oli mul parket põrand ja põrandal oli must lambanahk.Enim meeldis talle selle peal magada.
Vaksineerimas sai käidud 25.aprill.Õues käime igapäev kui ilus ilm on.Vest selga ja õue.
Jänkuhüppeid-ja haake tehakse pidevalt,kui jooksma saab.Paar päeva tagasi algas meil puberteedi iga ja igale poole on oma pissut ju vaja visata ja pabulaid jätta.Muidu on alati korralik olnud ja käinud puuris häda tegemas.

Oh issand kui ma igast tema lollusest kirjutama hakkaksin siis tuleks see jutt päris pikk. Laughing

Rohkem pilte http://fotoalbum.ee/photos/Sega/sets/720619

Nooruke Plärtsu. 049113557aaaaa

Nooruke Plärtsu. 0491135590c64d

Nooruke Plärtsu. 049113565344a0

Viimati muutis seda Brunette (Püh Mai 10, 2009 5:28 pm). Kokku muudetud 3 korda
Tagasi üles Go down
bunny
Olen uus!
Olen uus!

Postituste arv : 4
Registration date : 20/03/2009

Nooruke Plärtsu. Empty
PostitaminePealkiri: Bunny   Nooruke Plärtsu. EmptyTeis Märts 31, 2009 1:35 pm

Minu Bunny on nüüd juba peaaegu poole aastane pässi poiss. Igavesti äge sell ,kellest rõõmu küll rohkem kui muret.
Komme diivanile junnitada ja aeg ajalt juhust kasutades ka loiguke lasta ,on tal küll algusest peale olnud. Sama käib voodite kohta Crying or Very sad Päeval on ta puuris ja õhtul lasen ta sealt välja jalgu sirutama. Puurist väljas olles ta eriti ei junnita va. juhul kui ta saab diivanile hüpata. Kahju küll,aga tundub et ega siin midagi selle vast aita ka Crying or Very sad
Tagasi üles Go down
Brunette
Hakkan Kohanema!
Hakkan Kohanema!
Brunette

Postituste arv : 26
Registration date : 21/03/2009

Nooruke Plärtsu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Nooruke Plärtsu.   Nooruke Plärtsu. EmptyKolm Juun 16, 2010 3:11 pm

Oi kui ammu pole siia foorimi vaadanud ja kirjutanud...
Nii siis Plärtsu on tegelikult Plärtsiina ja vanuseks meil juba 1a ja paar kuud peale Smile
Täielik susserdis on ikka meie plika.
Mõni pilt ka siis kui tibi suurem.
Nooruke Plärtsu. OgAAANB0KA89k2VFm9O1RS9DQs8o1kRKufC1pRq-mqhdjcOebOVRlJOC0gfAkXVLIFMJTRVTK1Wstj1Cp1kyf1wYUYwAm1T1UIng41tppAcENG3FrHbe3YrlAG9i

Nooruke Plärtsu. 04932654962d23

Nooruke Plärtsu. 0567954653e2fd
Tagasi üles Go down
Tupsu94
Kohalik!
Kohalik!
Tupsu94

Postituste arv : 47
Registration date : 27/12/2009

Nooruke Plärtsu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Nooruke Plärtsu.   Nooruke Plärtsu. EmptyTeis Juun 22, 2010 6:33 am

Oii ta on niiii armas selles vestis,ja muidu ka Smile
Tagasi üles Go down
https://lontu.own0.com
aganatüdruk
Harjun!
Harjun!
aganatüdruk

Postituste arv : 8
Registration date : 01/08/2010

Nooruke Plärtsu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Nooruke Plärtsu.   Nooruke Plärtsu. EmptyTeis Aug 03, 2010 7:20 pm

Oh, niii vinge jänku Smile Kena soeng on tal, võluks iga poisi ära SmileRazz
Tagasi üles Go down
http://helenpihlak.blogspot.com
lontkõrv
Harjun!
Harjun!
lontkõrv

Postituste arv : 12
Registration date : 03/08/2010

Nooruke Plärtsu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Nooruke Plärtsu.   Nooruke Plärtsu. EmptyEsm Okt 25, 2010 3:44 pm

Ma usun, et minu jänkupoisi on ta juba ära võlund, Nooruke Plärtsu. 261709
kui neid kokku lasta, siis vist ei saaks kohe arugi, kumb kumma oma on Very Happy , nii sarnased
Tagasi üles Go down
Sponsored content

Nooruke Plärtsu. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Nooruke Plärtsu.   Nooruke Plärtsu. Empty

Tagasi üles Go down

Nooruke Plärtsu.
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1