Plärtsu on umbes 5.kuune,jänku poiss.Plärtsu sai siis võetud 11.ndal märtsil.Niisiis on Plärtsu minu sünnipäeva kink . Nüüdseks on jänku elanud meie juures peaaegu 2kuud.Plärtsu kaalus viimane kord 1,4kg.
Jänkupoisi nimeks sai Plärtsu sellepärast,et ta hüppas parketi peal plärts-plärts.
Eks igal jänkul ole kombeks mingite pahandustega hakkama saada ja nii ka Plärtsul.
Esimesel päeval juba pissis ja pabuldas voodi.Toa nurgas olevat tapeeti on näritud ja loomulikult kõikide jänkude lemmik asjad juhtmed.Läpaka hiir näriti pooleks,telefoni laadija juhe,ruuteri voolujuhe ja kõike mida võimalik maitseda on,on seda tehtud,isegi muld
Plärtsu elab magamistoas.Niiet meil äratuskella pole vaja,kui majake on puuris siis seal all hakkatakse kraapima hommikuti.Viimasel ajal olen majakese puurist välja võtnud ööseks ja hommikul panen tagasi.
Tallinnas oli mul parket põrand ja põrandal oli must lambanahk.Enim meeldis talle selle peal magada.
Vaksineerimas sai käidud 25.aprill.Õues käime igapäev kui ilus ilm on.Vest selga ja õue.
Jänkuhüppeid-ja haake tehakse pidevalt,kui jooksma saab.Paar päeva tagasi algas meil puberteedi iga ja igale poole on oma pissut ju vaja visata ja pabulaid jätta.Muidu on alati korralik olnud ja käinud puuris häda tegemas.
Oh issand kui ma igast tema lollusest kirjutama hakkaksin siis tuleks see jutt päris pikk.
Rohkem pilte
http://fotoalbum.ee/photos/Sega/sets/720619