Foorumi avaleht
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtPealeht  PortalPortal  GalleryGallery  RotifoorumRotifoorum  Latest imagesLatest images  OtsiOtsi  RegistreeriRegistreeri  Logi sisse  

Pissipotil käimine.

Go down 
+3
kraatse
MirtelMiisa
tapurla
7 posters
AutorTeade
tapurla
Olen uus!
Olen uus!

Postituste arv : 1
Registration date : 13/01/2009

Pissipotil käimine. Empty
PostitaminePealkiri: Pissipotil käimine.   Pissipotil käimine. EmptyKolm Jan 14, 2009 8:52 pm

Olen 1.5 kuuse jänku värske omanik ja ei suuda talle selgeks teha pissipoti kasutamist.Panin küll saepurugraanulid potti, aga need loopis ta välja ja heitis sinna hoopis magama.
Tagasi üles Go down
MirtelMiisa
Hakkan Kohanema!
Hakkan Kohanema!
MirtelMiisa

Postituste arv : 36
Registration date : 30/12/2008

PostitaminePealkiri: Re: Pissipotil käimine.   Pissipotil käimine. EmptyLaup Jan 24, 2009 5:37 pm

Kui ta kuskile pissib siis pühi see salvrätikuga ära ja pane pissipota ja pabulad ka. see peaks aitama!Smile
Tagasi üles Go down
kraatse
Moderaator
Moderaator
kraatse

Postituste arv : 387
Registration date : 10/05/2008

PostitaminePealkiri: Re: Pissipotil käimine.   Pissipotil käimine. EmptyNelj Jan 29, 2009 5:04 pm

Ma arvan, et kui kusagile ka pissib, siis pyhi salfakaga 2ra ja pane see kraanulite alla ja pabulad veel peale. Loodame, et aitab.
Tagasi üles Go down
Pänta
Harjun!
Harjun!

Postituste arv : 18
Registration date : 01/04/2009

PostitaminePealkiri: Re: Pissipotil käimine.   Pissipotil käimine. EmptyKolm Apr 01, 2009 6:38 pm

Mina tegin niimoodi ( 2 kuune küülik ).
Võtsin kõik allapanu puurist ära. Ainult pissipotti panin graanulid. Heina panin sõime ja kuivtoidu loomulikult kaussi jne.
Aga ega jänksu siis ei taha paljale libedale põrandale pissida, ta läks ja tegi oma pissu siis potti, graanulite sisse ja pabuldas ka sinna.
Enam am ei panegi talle puuri allapanu. Ainult potti. Aga sinna potti teeb ta hädad ainult puuris olles. Kui ta väljas jookseb, siis teeb ikka igale poole. Kahjuks just voodisse kõige rohkem. Sad
Tagasi üles Go down
hopsik
Harjun!
Harjun!
hopsik

Postituste arv : 15
Registration date : 06/07/2009

PostitaminePealkiri: Re: Pissipotil käimine.   Pissipotil käimine. EmptyEsm Juul 06, 2009 9:48 pm

Ka mul on selle vetsupottiga mure! Minu küülik on väli puuris ja ma ei saa teda sestap õieti jälgida.
Kui ma talle poti puuri panin kiskus ta selle üsna pea kohalt Neutral aga ma soovitan panna poti sinna kuhu ta kõige rohkem oma hädasid teeb, mina igatahes tegin nii.

Ma ei tea kas see on õige jutt aga lugesin ajakirjast et kui ta pissib mujale, aga pott on puuris siis tuleb ta nina pissu sisse panna ja natuke kõvemat häält teha ning potti tõsta.
Ära kunagi küülikut löö! No

keegi võiks öelda kas viimane õpetus on õige, aga mina pean igatahes jänkupoisiga veel tööd tegema.
Tagasi üles Go down
http://hopsik.onepagefree.com
niirt
Kohalik!
Kohalik!
niirt

Postituste arv : 50
Registration date : 07/01/2009

PostitaminePealkiri: Re: Pissipotil käimine.   Pissipotil käimine. EmptyKolm Juul 08, 2009 10:42 pm

Kui jänest hoitakse puuris siis minu arust pole ju erilist tähtsust kuhu ta seal pissib ja pabuldab. Üldjuhul pidavat nad siiski mingi konkreetse nurga või koha välja valima. Kui aga jänesel on vabadus näiteks toas ringi liikuda siis on muidugi olulisem, et ta teeks oma hädad ühte kohta. Pakuks välja järgmise variandi. Kui olete jänese endale hiljuti koju toonud, siis jänesele on see uus koht, mis vajab märgistamist. Esimesed päevad tasuks teda hoida rohkem puuris (muidugi võib ka vabalt joosta lasta), et ta harjuks sellega kui oma territooriumiga ja ka kohaga kuhu ta teeb oma hädad. Esialgu ongi paratamatu, et jänks igale poole pissib ja kakab. Nagu eespool soovitatud oleks üks variant see, et panna jänese pissikast sinna kuhu ta ise kõige rohkem oma hädasid armastab teha. Kindlasti peaks oma jänest treeninguperioodil pidevalt jälgima ning nii kui ta pissib mujale siis kohe võtma ja panema jänks pissikasti ning kui pissib oma pissikasti, siis premeerida mingi väikese törtsuga tema lemmiktoidust, äkki teeb väikesed järeldused. Idea Ma kahtlen, et kõvema hääle tegemine aitab, usun, et pigem tekitab stressi. Minul on olnud mõlemad variandid: üks karvapallidest nagu iseenesest hakkas pissikastis käima (isegi kui läheb uude kohta ja seal on tema pissikast, siis teeb kõik ilusti oma vetsu) ja teine ei saanudki üht konkreetset kohta valitud (võib-olla oleks ta selle siiski ära õppinud, lihtsalt oleks temaga kauem aega läinud, ei oska öelda, ta suri pärast 4 kuud ära). Üritada tasub ikkagi.
Tagasi üles Go down
heily89
Olen nüüd pere liige!
Olen nüüd pere liige!
heily89

Postituste arv : 169
Registration date : 08/09/2009

PostitaminePealkiri: Re: Pissipotil käimine.   Pissipotil käimine. EmptyReede Sept 18, 2009 6:30 pm

Minu jänxx käib ilusasti potil ja ma panen ka igaksjuhuks igasse puurinurks natuke aluskraanuleid ,et kui ta potti ei pissi siis ta tavaliselt pissib nurka nii et... rabbit
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Pissipotil käimine.   Pissipotil käimine. Empty

Tagasi üles Go down

Pissipotil käimine.
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1