Foorumi avaleht
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtPealeht  PortalPortal  GalleryGallery  RotifoorumRotifoorum  Latest imagesLatest images  OtsiOtsi  RegistreeriRegistreeri  Logi sisse  

jänku pojad

Go down 
4 posters
AutorTeade
maki28
Olen uus!
Olen uus!

Postituste arv : 3
Registration date : 26/12/2008

jänku pojad Empty
PostitaminePealkiri: jänku pojad   jänku pojad EmptyKolm Jan 07, 2009 11:06 am

kui vanalt tohib jänku poegi laiali jagada ja kas peab ennem võõrutama või võib niisama ka
Tagasi üles Go down
jänks
Administraator
Administraator
jänks

Postituste arv : 110
Registration date : 18/02/2008

jänku pojad Empty
PostitaminePealkiri: Re: jänku pojad   jänku pojad EmptyNelj Jan 08, 2009 12:21 am

Neid võib uude koju anda alates 5 nädalaselt ,siis nad juba söövad ise . Ema hakkab neid vähem toitma neljandast nädalast ja viiendast nädalast nad eriti enam emalt midagi ei saa ,kui siis väga harva laseb ema neid veel enda alla ja siis ka väga lühikeseks ajaks, selleks ajaks nad joovad juba jootjast vett ja söövad ema kõrvalt ise . Võõrutamisest niipalju ,et alates 1 kuust olen võtnud ema juurest ära pesakonna suuremad pojad ja väiksemad jätan veel nädalaks ja siis võtan nemad ka ära. Olen vaadanud ,et ema küülik läheb viienädalaste poegade eest heina sõime peitu ,et nad ei saaks tema alla minna ,ju tal ei ole enam piima mida neile anda .
Tagasi üles Go down
http://rabbitfarm.planet.ee
vanatammetalu
Harjun!
Harjun!

Postituste arv : 8
Registration date : 05/06/2009

jänku pojad Empty
PostitaminePealkiri: ma annan.....   jänku pojad EmptyReede Juun 05, 2009 3:41 pm

ma annan nad ära siis kui nad on vähemalt 3 kuused!Kes teab mis juhtuda võib kui liiga vara ära annad!
Tagasi üles Go down
marru
Harjun!
Harjun!
marru

Postituste arv : 8
Registration date : 14/08/2009

jänku pojad Empty
PostitaminePealkiri: Re: jänku pojad   jänku pojad EmptyTeis Okt 13, 2009 11:42 am

Minu viimane kogemus oli, et viis poega võtsin kuuselt ära, kolm jätsin. need kolm kasvasid järgmise kuuga pea poole suuremaks, kui teised, kuigi muud toitu andsin suhtkoguselt sarnaselt. Ka kõhuprobleem läks nendest kolmest mööda, kui teised veidi põdesid. Järgmine kord hoian kõik pojad ema juures võimalikult kaua, vast õnnestub kaks kuud. Eks oleneb emas ka. Pässu ema on mul hea ema.
Tagasi üles Go down
http://margitikyylikud.onepagefree.com/
Sponsored content

jänku pojad Empty
PostitaminePealkiri: Re: jänku pojad   jänku pojad Empty

Tagasi üles Go down

jänku pojad
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» pojad