| Mehed ja jänesed. | |
|
|
Autor | Teade |
---|
kity Hakkan Kohanema!
Postituste arv : 34 Registration date : 14/11/2008
| Pealkiri: Mehed ja jänesed. Laup Dets 06, 2008 10:23 pm | |
| Ma ei tea, kuidas teistes peredes, aga meil kallis issi eriti ei rõõmustanud, kui jänku perre tõime. Lippas see jänes mööda tuba nagu punane tulejutt ja poetas ka alguses üksiku pabula. Aga siis hakkasime taipama, et kaks last ja üks jänes ei ole matemaatiliselt võrdselt jagunev. Eile otsustasime veel ühe kasuks, õigemini mina pereemana võtsin majarahu nimel sellise otsuse vastu. Tahtsime sülejänest: emast, suurt ja lontut - nagu "diivanipadi". (Ühe tuttava juures olin elutoas näinud.) Läksime küülikujahile. Kaugele ei jõudnud, esimeses lähimas kasvanduses jäi kohe üks silma. Kuigi see oli poiss juba parimais jäneseaastates, teadsime, et tema on just SEE. Ja siis juhtus midagi päris naljakat. Kui koju jõudsin, oli minu mees sellises hüpervaimustuses !! Ta istus kaua aega meie seltsis ja kibeles väga -väga jänksi paitama. Lõpuks oligi see poiss mehe süles ja uskuge või mitte, eluaegne puuriloom tundis seal ennast nii mõnusalt, nagu kalli peremehe süles peabki olema. Kaunist advendiaega kõigile jänksidele ja nende omanikele! | |
|
| |
Kyylikla Administraator
Postituste arv : 231 Age : 38 Asukoht : Harjumaa,kuusalu Registration date : 10/02/2008
| |
| |
jänks Administraator
Postituste arv : 110 Age : 58 Asukoht : Lääne-Virumaa Registration date : 18/02/2008
| |
| |
niuts1 Hakkan Kohanema!
Postituste arv : 39 Age : 47 Asukoht : Tapa linn Registration date : 31/07/2009
| Pealkiri: Re: Mehed ja jänesed. Püh Sept 27, 2009 10:35 pm | |
| Tuttav teema kuidagi. Minul selline suur ja tõsine mees kodus ta juba harjunud oma naise kiiksudega. Selge tõid küülikud ok kasvata siis neid. See kestis kuni septembris meie esimene küülik pojad tõi. Siis hakkas pärimine-kuule mitu poega on ja mis värvi jne? Talitades nägin nurga taga piiluvat meest. Nüüd siis kaasasin nad lapsega poegi hoidma kuni pesa koristasin ja ei osanudki öelda kumma vaimustus suurem oli kas lapse või mehe. Mõlemil silmad särasid ja õnn oli otsatu. Õhtul aina kuulasin kui armsad küüliku pojad ikka on. | |
|
| |
heily89 Olen nüüd pere liige!
Postituste arv : 169 Age : 24 Asukoht : Harjumaa/Laagri Registration date : 08/09/2009
| Pealkiri: Re: Mehed ja jänesed. Kolm Sept 30, 2009 7:26 pm | |
| | |
|
| |
Keilyke Hakkan Kohanema!
Postituste arv : 36 Age : 35 Asukoht : Tallinn Registration date : 28/11/2009
| Pealkiri: Re: Mehed ja jänesed. Teis Dets 01, 2009 9:54 pm | |
| Minu mehel polnud küüliku toomise vastu otseselt midagi aga mina ikka tahtsin rohkem. Aga eilel õhtul, kui ta töölt tulin ja ma talle uksele vastu läksin, pisike süles, siis oli küll kohe, et oh kui nunnu pisikene. Õhtu läbi nunnutas teda süles ja kiitis kui vahva ja armas ta on.:p Õhtul tuleb töölt, siis küsib kus pisike on? | |
|
| |
Tupsu94 Kohalik!
Postituste arv : 47 Age : 24 Asukoht : Kuusalu vald, Kahala küla , Harjumaa Registration date : 27/12/2009
| Pealkiri: Re: Mehed ja jänesed. Esm Märts 08, 2010 7:05 pm | |
| Päris armas lugu ju. | |
|
| |
kraatse Moderaator
Postituste arv : 387 Age : 27 Asukoht : Kernu Registration date : 10/05/2008
| Pealkiri: Re: Mehed ja jänesed. Teis Märts 09, 2010 3:16 pm | |
| Täitsa vaffa lugu... Mul ema tegi kooli alguse kingiks. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mehed ja jänesed. | |