kikii NB! Rikub autoriõigusi!
Postituste arv : 23 Age : 33 Asukoht : eestii Registration date : 16/02/2008
| Pealkiri: Ei joo???? Laup Veeb 16, 2008 3:15 pm | |
| Eelmine jänes jõi oma jogipudelist korralikult,muidugi pole see jänestele vaid rottidele aga samasuguse süsteemiga ikka .Uus jänes ainult hõõrub seda oma lõuaga,et näidata,et see kuulub talle!
Panin ööseks igaks juhuks raskemat sorti kausi puuri et ta sealt juua saaks kui ta juhul ei oska!
Ta on täie tervise juures aga ma ei ole teda joomas näinud... | |
|
Kyylikla Administraator
Postituste arv : 231 Age : 38 Asukoht : Harjumaa,kuusalu Registration date : 10/02/2008
| Pealkiri: Re: Ei joo???? Laup Veeb 16, 2008 3:44 pm | |
| Probleem võib seineda ka selles et sa lihtsalt ei ole näinud kas ta joob või ei. | |
|
vanatammetalu Harjun!
Postituste arv : 8 Registration date : 05/06/2009
| Pealkiri: Re: Ei joo???? Reede Juun 05, 2009 3:51 pm | |
| võib ka nii olla! | |
|
päikesejänku Harjun!
Postituste arv : 14 Age : 49 Asukoht : tallinn nõmme Registration date : 29/08/2009
| Pealkiri: Re: Ei joo???? Kolm Sept 30, 2009 10:06 am | |
| Sama mure 1 jänks joob minu nähes aga teist pole näinud ,et jooks pudelist! Ja selle ühele ma ka õpetasin joomist, st alguses ei joonud! Vaatasin kas vesi väheneb pudelist! | |
|
heily89 Olen nüüd pere liige!
Postituste arv : 169 Age : 24 Asukoht : Harjumaa/Laagri Registration date : 08/09/2009
| Pealkiri: Re: Ei joo???? Kolm Sept 30, 2009 7:13 pm | |
| hmmmm......Kas ta sealt kausist joob ? Äkki peaks loomaarstilt küsima või õige jäneste puuri ostma ! | |
|
lontkõrv Harjun!
Postituste arv : 12 Age : 29 Asukoht : Rakvere Registration date : 03/08/2010
| Pealkiri: Re: Ei joo???? Teis Aug 03, 2010 8:12 pm | |
| Mul oli alguses oma küülikuga ka nii, et ei joonud. Me olime ta alles saanud ka, äkki oli veel harjumata?Aga paari päeva pärast jõi ta korralikult juba | |
|
aganatüdruk Harjun!
Postituste arv : 8 Age : 32 Registration date : 01/08/2010
| Pealkiri: Re: Ei joo???? Teis Aug 03, 2010 8:36 pm | |
| Ma panin oma küülikule alguses sellise rulliga, kõige tavalisema joogipudeli, sealt jõi ilusti. Kui aga ostsin talle uue puuri, oli seal sees sellise teistsuguse süsteemiga joogipudel. Kartsin, et sealt ta küll jooma ei hakka. Tundus küülikule kuidagi raskem vms, aga paari päeva pärast oli see ka selge, kuidas teise süsteemiga pudelist juua:) Ma arvan, et küülik peaks tundma ju vee lõhna ja proovima vett kätte saada, küll ta siis hakkama saab Kui alguses mitte, siis pärast kindlasti ma loodan | |
|