camelon Olen uus!
Postituste arv : 2 Registration date : 23/06/2008
| Pealkiri: Tirtsutamine ? Esm Juun 23, 2008 12:42 pm | |
| Tere! Mul on lontkõrv kääbusküülik emane. Ta on 6 kuune. Kas on võimalik, et tal nüüd miski "poissjänku" vajadus on? jookseb ringi nagu hulluke, pissi on punast värvi ja teeb kurja häält. Ja kas jäneseid kastreritakse ka nagu kiisusid, kuid emaseid vist ei saa.. või mismoodi? Ja huvitav kui tihti üldse jänkud poegivad või "poissjänkut" tahavad? Tänades! | |
|
jänks Administraator
Postituste arv : 110 Age : 58 Asukoht : Lääne-Virumaa Registration date : 18/02/2008
| Pealkiri: Re: Tirtsutamine ? Teis Juun 24, 2008 11:59 am | |
| Küülikud indlevad üsna tihti ,kindlat innaaega neil pole. Kui paaritust innaajal ei toimu siis umbes 12-14 päeva pärast otsivad nad uuesti . Kuigi mõned emased on võimelised paarituma ka iga 6 päeva tagant. Steriliseerida saab emaseid küülikuid alates 6 kuust . Teil tuleb vaid leida vetetrinaar ja minna temaga kliinikusse. | |
|
camelon Olen uus!
Postituste arv : 2 Registration date : 23/06/2008
| Pealkiri: Re: Tirtsutamine ? Teis Juun 24, 2008 9:33 pm | |
| Aga kas see küülikutele kuidagi mõjub ka või (tervis), kui nad ära steliseeritakse? Ja mismoodi see steliseerimine käib? Ja kas inna ajal ongi jänkude pissi punaka tooniga?
Kuid üleüldse, mitu korda aastas jänkud poegi saavad?
Tänud! | |
|
jänks Administraator
Postituste arv : 110 Age : 58 Asukoht : Lääne-Virumaa Registration date : 18/02/2008
| Pealkiri: Re: Tirtsutamine ? Teis Juun 24, 2008 10:50 pm | |
| Seda ei oska küll öelda kuidas see steriliseerimine neile mõjub ,see on vist igal küülikul erinev ja oleneb nende tervise tugevusest. Kogemused endal selles osas puuduvad ,seega ei oska öelda mis täpselt neil ära lõigatakse . Ütluste järgi tean ,et nad pidid peale steriliseerimist olema palju rahulikumad ja seltsima ka teiste loomadega paremini. Nende pissi punakas toon ei ole tingitud innaajast ,pigem on see toidust mida ta Teil sööb (värskest rohust,peedist,porgandist ,õunast ,kuivtoidusegus olevatest toiduainetest ,jne). Küülikud võivad poegi saada aastas keskmiselt 4-6 pesakonda (lihatootmis farmised võidakse ka paaritatakse küülikuid kuni 11 korda aastas ,aga siis neid kasutatakse aktiivselt ainult 1 aasta ja prakeeritakse karjast välja). | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Tirtsutamine ? | |
| |
|