Foorumi avaleht
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtPealeht  PortalPortal  GalleryGallery  RotifoorumRotifoorum  Latest imagesLatest images  OtsiOtsi  RegistreeriRegistreeri  Logi sisse  

kas jänesed taluvad laevaga reisimist?

Go down 
+5
RabbitLover
helen97
nuuu
ilrek
kraatse
9 posters
AutorTeade
kraatse
Moderaator
Moderaator
kraatse

Postituste arv : 387
Registration date : 10/05/2008

kas jänesed taluvad laevaga reisimist? Empty
PostitaminePealkiri: kas jänesed taluvad laevaga reisimist?   kas jänesed taluvad laevaga reisimist? EmptyPüh Mai 11, 2008 4:31 pm

me tahaks suvel minna saaremaale ja tahaks jänesed ka kaasa võtta.kas jänesed talivad autosõitu,laevasõitu ja pärast veel autosõitu Question kas siis kui võtta neid vahepeal välja lasta neil metsa all joosta(rihmaga) aitab Question
Tagasi üles Go down
ilrek
No enam ma siit ei liigu!
No enam ma siit ei liigu!
ilrek

Postituste arv : 129
Registration date : 23/03/2008

PostitaminePealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist?   kas jänesed taluvad laevaga reisimist? EmptyEsm Mai 12, 2008 7:14 pm

Ma arvan et kui tal on vesi ees ja autos paras temperatuur, siis saab jänes hakkama. Kui jänesel hakkab palav , siis niisuta ta kõrvu veega. Ma teen seda koguaeg igaksjuhuks, kui ma maale lähen . Minu jänks saab hakkama. Aga ära oma jänksi siis koguaeg puuris hoia, hoia teda süles ka . Õue pole tarvis minna, aga kui aega on, siis võid ju värsket õhku hingama minna jänksiga . Laevasõit pole ka probleem .
Tagasi üles Go down
nuuu
Administraator
Administraator
nuuu

Postituste arv : 76
Registration date : 13/03/2008

PostitaminePealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist?   kas jänesed taluvad laevaga reisimist? EmptyNelj Mai 15, 2008 7:07 pm

Mina jällegi ütleks, et õue nüüd ära vii teda seal laeval. Niigi võib olla vee jõnksumine ja veel vesi ümber ringi ja palju põhjuseid mis teda ehmatada võiks. Las ta olla sees. Pane talle kõik vajalik ette ning kontrolli teda aegajalt ja rahusta.
Tagasi üles Go down
kraatse
Moderaator
Moderaator
kraatse

PostitaminePealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist?   kas jänesed taluvad laevaga reisimist? EmptyLaup Mai 17, 2008 1:17 pm

no proovime.ma arvan et ma võtan jänesed laeva sisse ja kui me sõidame on autos piisavalt jahe.ma arvan...
Tagasi üles Go down
helen97
Kohalik!
Kohalik!
helen97

Postituste arv : 64
Registration date : 08/07/2008

PostitaminePealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist?   kas jänesed taluvad laevaga reisimist? EmptyTeis Juul 08, 2008 2:11 pm

Aga arvan et ta võiks sul autos olla ja siis võid teda vaatamas käia või võtad ta sisse ja oled temaga sees. Aga ära temaga vee lähedale küll mine igaksjuhuks. Surprised

Viimati muutis seda Küülikuarmastaja (Teis Juul 08, 2008 3:41 pm). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : Lause lõppu käib punkt, mitte smailide rida! Suured algustähed oleks ka ilus kirjutada!)
Tagasi üles Go down
RabbitLover
Harjun!
Harjun!
RabbitLover

Postituste arv : 9
Registration date : 14/08/2008

PostitaminePealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist?   kas jänesed taluvad laevaga reisimist? EmptyReede Aug 15, 2008 2:43 pm

Mina olen jänksiga miljon korda Saaremaa- Tallinna vahet sõitnud.
Praamisabas lasen rihma otsas hetkeks välja, praamisõidu ajal on ta autos ja magab.
Tagasi üles Go down
MirtelMiisa
Hakkan Kohanema!
Hakkan Kohanema!
MirtelMiisa

Postituste arv : 36
Registration date : 30/12/2008

PostitaminePealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist?   kas jänesed taluvad laevaga reisimist? EmptyTeis Dets 30, 2008 11:19 pm

Kas küülikud peavad u. neli päeva väiksespuuris vastu kui neid ültse välja ei lasta?
Tagasi üles Go down
liivati
Harjun!
Harjun!
liivati

Postituste arv : 7
Registration date : 30/09/2008

PostitaminePealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist?   kas jänesed taluvad laevaga reisimist? EmptyKolm Jan 07, 2009 9:46 pm

Mis loomal muud üle jääb kui 4 päeva kitsastes oludes vastu pidada!

Kõik sõltub millistes tingimustes jänkut muidu peetakse. Kui lemmik on harjunud suures puuris elama ja õhtuti pääseb tavaliselt veel mööda tuba vabalt ringi jooksma, siis kitsas puur, pikka aega sealt välja pääsemata, on loomale ikkagi piin, seda enam veel reisides.
Reisimine tekitab loomakestele ALGUSES üldreeglina ikkagi stressi - uued kohad, lõhnad...
Pidevalt loomaga väikseid reise tehes harjub ta sellega ära.

Pikal autosõidul oleks kena kui jänku saab ennast vahel ka sirutada.
Tahame ju, et lemmikuks võetud küülik oleks rõõmus ja kepsakas. Ärgem siis lase neil stressata ja perenaise peale solvuda Smile .
Tagasi üles Go down
http://www.liivati.ee
Brunette
Hakkan Kohanema!
Hakkan Kohanema!
Brunette

Postituste arv : 26
Registration date : 21/03/2009

PostitaminePealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist?   kas jänesed taluvad laevaga reisimist? EmptyPüh Apr 19, 2009 8:35 pm

Ma ei tea minu pisike harjus suht kiiresti autosõiduga ära Tallinnast Saaremaale.Algul oli oma majakeses ja aiapikku ronis sealt välja uudistama.
Aga eks see Plärtsu ole ka üks marakratt Twisted Evil
Tagasi üles Go down
Karru5
Harjun!
Harjun!
Karru5

Postituste arv : 6
Registration date : 25/01/2011

PostitaminePealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist?   kas jänesed taluvad laevaga reisimist? EmptyTeis Jan 25, 2011 4:28 pm

Mina sõidan jänesega tihti Tallinn-Hiiumaa vahet. Tema harjus sellega kiiresti ära. Kuna aga transtpordipuur on suhteliselt väike, siis laeval olles võtan kaane lahti ja ta saab ennast sirutada, söödan teda ja silitan. Ka väikeste lastega on ta harjunud, kes kõik jooksevad ta juurde ja tahavad teda silitada. Very Happy Autoga sõites on ta transpordipuuriga põrandal. Kui aga talvel temaga reisida, siis peab kindlasti laevale või autole minnes olema puuri ümber fliistekk vms tekk, et jänku tuuletõmbust ega külma ei saaks!
Tagasi üles Go down
kraatse
Moderaator
Moderaator
kraatse

PostitaminePealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist?   kas jänesed taluvad laevaga reisimist? EmptyTeis Jan 25, 2011 10:49 pm

Me nüüd kolisime küülikutega Norra, niiet meil tuli 1000 kilomeetrine teekond (ca 14h) Hästi elasid üle, paar korda jalutasid kui me olime sööma või poes või bensukas. Aga reisi ajal ja laevas öösel olid küll täitsa vait, ainult nagistasid sealt natuke. Niiet elavad üle küll Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist?   kas jänesed taluvad laevaga reisimist? Empty

Tagasi üles Go down

kas jänesed taluvad laevaga reisimist?
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-