| kas jänesed taluvad laevaga reisimist? | |
|
+5RabbitLover helen97 nuuu ilrek kraatse 9 posters |
Autor | Teade |
---|
kraatse Moderaator
Postituste arv : 387 Age : 26 Asukoht : Kernu Registration date : 10/05/2008
| Pealkiri: kas jänesed taluvad laevaga reisimist? Püh Mai 11, 2008 4:31 pm | |
| me tahaks suvel minna saaremaale ja tahaks jänesed ka kaasa võtta.kas jänesed talivad autosõitu,laevasõitu ja pärast veel autosõitu kas siis kui võtta neid vahepeal välja lasta neil metsa all joosta(rihmaga) aitab | |
|
| |
ilrek No enam ma siit ei liigu!
Postituste arv : 129 Registration date : 23/03/2008
| Pealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist? Esm Mai 12, 2008 7:14 pm | |
| Ma arvan et kui tal on vesi ees ja autos paras temperatuur, siis saab jänes hakkama. Kui jänesel hakkab palav , siis niisuta ta kõrvu veega. Ma teen seda koguaeg igaksjuhuks, kui ma maale lähen . Minu jänks saab hakkama. Aga ära oma jänksi siis koguaeg puuris hoia, hoia teda süles ka . Õue pole tarvis minna, aga kui aega on, siis võid ju värsket õhku hingama minna jänksiga . Laevasõit pole ka probleem . | |
|
| |
nuuu Administraator
Postituste arv : 76 Age : 31 Asukoht : rakvere Registration date : 13/03/2008
| Pealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist? Nelj Mai 15, 2008 7:07 pm | |
| Mina jällegi ütleks, et õue nüüd ära vii teda seal laeval. Niigi võib olla vee jõnksumine ja veel vesi ümber ringi ja palju põhjuseid mis teda ehmatada võiks. Las ta olla sees. Pane talle kõik vajalik ette ning kontrolli teda aegajalt ja rahusta. | |
|
| |
kraatse Moderaator
| Pealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist? Laup Mai 17, 2008 1:17 pm | |
| no proovime.ma arvan et ma võtan jänesed laeva sisse ja kui me sõidame on autos piisavalt jahe.ma arvan... | |
|
| |
helen97 Kohalik!
Postituste arv : 64 Age : 27 Asukoht : Tallinn,Mustamäe Registration date : 08/07/2008
| Pealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist? Teis Juul 08, 2008 2:11 pm | |
| Aga arvan et ta võiks sul autos olla ja siis võid teda vaatamas käia või võtad ta sisse ja oled temaga sees. Aga ära temaga vee lähedale küll mine igaksjuhuks.
Viimati muutis seda Küülikuarmastaja (Teis Juul 08, 2008 3:41 pm). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : Lause lõppu käib punkt, mitte smailide rida! Suured algustähed oleks ka ilus kirjutada!) | |
|
| |
RabbitLover Harjun!
Postituste arv : 9 Age : 29 Asukoht : Saaremaa/ Tallinn Registration date : 14/08/2008
| Pealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist? Reede Aug 15, 2008 2:43 pm | |
| Mina olen jänksiga miljon korda Saaremaa- Tallinna vahet sõitnud. Praamisabas lasen rihma otsas hetkeks välja, praamisõidu ajal on ta autos ja magab. | |
|
| |
MirtelMiisa Hakkan Kohanema!
Postituste arv : 36 Registration date : 30/12/2008
| Pealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist? Teis Dets 30, 2008 11:19 pm | |
| Kas küülikud peavad u. neli päeva väiksespuuris vastu kui neid ültse välja ei lasta? | |
|
| |
liivati Harjun!
Postituste arv : 7 Age : 41 Asukoht : Jõgevamaa Registration date : 30/09/2008
| Pealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist? Kolm Jan 07, 2009 9:46 pm | |
| Mis loomal muud üle jääb kui 4 päeva kitsastes oludes vastu pidada! Kõik sõltub millistes tingimustes jänkut muidu peetakse. Kui lemmik on harjunud suures puuris elama ja õhtuti pääseb tavaliselt veel mööda tuba vabalt ringi jooksma, siis kitsas puur, pikka aega sealt välja pääsemata, on loomale ikkagi piin, seda enam veel reisides. Reisimine tekitab loomakestele ALGUSES üldreeglina ikkagi stressi - uued kohad, lõhnad... Pidevalt loomaga väikseid reise tehes harjub ta sellega ära. Pikal autosõidul oleks kena kui jänku saab ennast vahel ka sirutada. Tahame ju, et lemmikuks võetud küülik oleks rõõmus ja kepsakas. Ärgem siis lase neil stressata ja perenaise peale solvuda . | |
|
| |
Brunette Hakkan Kohanema!
Postituste arv : 26 Age : 35 Asukoht : Tallinn / Kuressaare Registration date : 21/03/2009
| Pealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist? Püh Apr 19, 2009 8:35 pm | |
| Ma ei tea minu pisike harjus suht kiiresti autosõiduga ära Tallinnast Saaremaale.Algul oli oma majakeses ja aiapikku ronis sealt välja uudistama. Aga eks see Plärtsu ole ka üks marakratt | |
|
| |
Karru5 Harjun!
Postituste arv : 6 Age : 35 Asukoht : Tallinn Registration date : 25/01/2011
| Pealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist? Teis Jan 25, 2011 4:28 pm | |
| Mina sõidan jänesega tihti Tallinn-Hiiumaa vahet. Tema harjus sellega kiiresti ära. Kuna aga transtpordipuur on suhteliselt väike, siis laeval olles võtan kaane lahti ja ta saab ennast sirutada, söödan teda ja silitan. Ka väikeste lastega on ta harjunud, kes kõik jooksevad ta juurde ja tahavad teda silitada. Autoga sõites on ta transpordipuuriga põrandal. Kui aga talvel temaga reisida, siis peab kindlasti laevale või autole minnes olema puuri ümber fliistekk vms tekk, et jänku tuuletõmbust ega külma ei saaks! | |
|
| |
kraatse Moderaator
| Pealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist? Teis Jan 25, 2011 10:49 pm | |
| Me nüüd kolisime küülikutega Norra, niiet meil tuli 1000 kilomeetrine teekond (ca 14h) Hästi elasid üle, paar korda jalutasid kui me olime sööma või poes või bensukas. Aga reisi ajal ja laevas öösel olid küll täitsa vait, ainult nagistasid sealt natuke. Niiet elavad üle küll | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: kas jänesed taluvad laevaga reisimist? | |
| |
|
| |
| kas jänesed taluvad laevaga reisimist? | |
|