| Miks küülik peksab tagumisi jalgu vastu maad? | |
|
|
Autor | Teade |
---|
jaasu Harjun!
Postituste arv : 12 Age : 41 Asukoht : Viimsi Registration date : 24/03/2008
| Pealkiri: Miks küülik peksab tagumisi jalgu vastu maad? Reede Apr 04, 2008 7:24 pm | |
| Tekkis küsimus kui vaatasin oma jänest, nimelt ta peksab oma tagumisi jalgu vastu maad. Millest see tuleneb?
Viimati muutis seda Kyylikla (Esm Aug 25, 2008 4:38 pm). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : Muutsin pealkirja informatiivsemaks.) | |
|
| |
Kyylikla Administraator
Postituste arv : 231 Age : 38 Asukoht : Harjumaa,kuusalu Registration date : 10/02/2008
| Pealkiri: Re: Miks küülik peksab tagumisi jalgu vastu maad? Reede Apr 04, 2008 7:33 pm | |
| See võib tuleneda ärritusest või vihast. | |
|
| |
kraatse Moderaator
Postituste arv : 387 Age : 26 Asukoht : Kernu Registration date : 10/05/2008
| Pealkiri: Re: Miks küülik peksab tagumisi jalgu vastu maad? Teis Mai 27, 2008 5:50 pm | |
| meil hakkavad jänesed öösiti jalgadega puuripõrandat peksma.ma arvan et see on sellest et nad ei saa kunagi oma jooksmis isu täis | |
|
| |
visnapuu Olen uus!
Postituste arv : 2 Age : 35 Asukoht : Laeva Registration date : 06/07/2008
| Pealkiri: Re: Miks küülik peksab tagumisi jalgu vastu maad? Püh Juul 06, 2008 10:36 pm | |
| See puuris jalgade peksmine on tuttav tunne. Arvatavasti võib tal ka igav olla ja ta üritab tähelepanu võita, et teda välja jooksma lasta | |
|
| |
kraatse Moderaator
Postituste arv : 387 Age : 26 Asukoht : Kernu Registration date : 10/05/2008
| Pealkiri: Re: Miks küülik peksab tagumisi jalgu vastu maad? Esm Juul 28, 2008 5:47 pm | |
| Uurisin välja, et küülikud põntsutavad oma jalgu vastu puuripõrandat siis, kui ta on häiritud. | |
|
| |
tups2005 Harjun!
Postituste arv : 10 Registration date : 18/04/2009
| Pealkiri: Re: Miks küülik peksab tagumisi jalgu vastu maad? Laup Apr 18, 2009 1:44 pm | |
| ma olen ka mõelnud, et millest see siis võib olla. Mul vähepeal jänx rahulikult pikutab põrandal. Siis tõuseb järsku punnissilmadega püsti, ja paneb täiega voodi taha jooksu ja hakkab jalgadega maad peksma. Ja kõik rahulikus olukorras, ntx ma rahulikult pikutan, vaatan telekat vms ja toas midagi häirivat ei tohiks olla. Võibolla kuuleb õuest mingit ohtu? | |
|
| |
Brunette Hakkan Kohanema!
Postituste arv : 26 Age : 35 Asukoht : Tallinn / Kuressaare Registration date : 21/03/2009
| Pealkiri: Re: Miks küülik peksab tagumisi jalgu vastu maad? Laup Apr 18, 2009 2:19 pm | |
| Samas jänku hakkab midagi kartma ja siis hakkab jalgadega vastu maad lööma,et ähvardab sellega.Arvates,et tema on tugev ja tuleb kallale...umbes,et mine minema | |
|
| |
RikkiChadwick Harjun!
Postituste arv : 19 Age : 28 Asukoht : nõmme Registration date : 26/07/2009
| Pealkiri: Re: Miks küülik peksab tagumisi jalgu vastu maad? Püh Aug 23, 2009 10:15 pm | |
| Just hiljuti sain teada et , miks meil seda teevad . Sellepärast et ta tahab enda võimu näidata (tema arust).Meil siis kui üks läheb kiusama teist jänksi siis ta läheb marru ja siis teine lööb jalgatega vastu maad | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Miks küülik peksab tagumisi jalgu vastu maad? | |
| |
|
| |
| Miks küülik peksab tagumisi jalgu vastu maad? | |
|