Foorumi avaleht
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtPealeht  PortalPortal  GalleryGallery  RotifoorumRotifoorum  Latest imagesLatest images  OtsiOtsi  RegistreeriRegistreeri  Logi sisse  

Küünte lõikamine

Go down 
+2
kikii
nannu
6 posters
AutorTeade
nannu
Kohalik!
Kohalik!
nannu

Postituste arv : 58
Registration date : 10/02/2008

Küünte lõikamine Empty
PostitaminePealkiri: Küünte lõikamine   Küünte lõikamine EmptyNelj Märts 20, 2008 12:00 am

Küünte lõikamine:
Lemmikloomana peetava küüliku küünised võivad hõlsasti liiga pikaks kasvada-Seee on eriti ohtlik toas elavale küülikule,sest küünised võivad mööblipolstrisse või vaipa kinni jäda ja rebeneda.Küüniseid võib lõigata ise,kuid käsi peab olema hästi kindel ning lastele see töö ei sobi.Kui sa ei riski ise asja ette võtta,teeb seda loomaarst.Koduseks küünise lõikamiseks läheb tarvis lemmiklooma küünetange,sest harilikud käärid põhjustavad küünise lõhenemist ega lõika seda puhtalt ära.Kui lõikad küüliku küüniseid ise,tee esmalt kindlaks küünises paikneva veresoone asukoht(punakas triip).Tumedate küünistega küülikul võib veresoone lokariseerimine olla raske ja sellisel juhul lõikamistöö parem jätta loomaarsti hooleks.Kui küünis liiga lühikeseks lõigata võib see hakkata veritsema.Kui nii peaks juhtuma suru haavale niiske vatitups.
Tagasi üles Go down
http://www.freewebs.com/ruigamid
kikii
NB! Rikub autoriõigusi!
kikii

Postituste arv : 23
Registration date : 16/02/2008

Küünte lõikamine Empty
PostitaminePealkiri: Re: Küünte lõikamine   Küünte lõikamine EmptyNelj Märts 20, 2008 12:08 am

Küünte lõikamine Nail
Tagasi üles Go down
hopsik
Harjun!
Harjun!
hopsik

Postituste arv : 15
Registration date : 06/07/2009

Küünte lõikamine Empty
PostitaminePealkiri: Re: Küünte lõikamine   Küünte lõikamine EmptyTeis Juul 07, 2009 8:47 pm

see on hea jutt pole ise veel oma jänksil küüsi lõiganud, sest alles saime ta, aga kindlasti tuleks seegi ära teha. Ma igaks juhuks küsin, et poes on mitmeid jänku küünetange. Milline oleks kõige sobivam ja kuna oleks aeg küüni lõigata.
Tagasi üles Go down
http://hopsik.onepagefree.com
Keilyke
Hakkan Kohanema!
Hakkan Kohanema!
Keilyke

Postituste arv : 36
Registration date : 28/11/2009

Küünte lõikamine Empty
PostitaminePealkiri: Re: Küünte lõikamine   Küünte lõikamine EmptyNelj Dets 03, 2009 1:28 pm

Ma tahaks ka teada, et kas päris pisikesel (26 päevane) tasub küüsi lõigata? Tal need päris teravad,küünistab kui sülle võtta.. Või peaks ootama, kuni ta suuremaks kasvab.
Tagasi üles Go down
kaiku
Natuke veel ja siis ma elan siin!
kaiku

Postituste arv : 74
Registration date : 17/05/2009

Küünte lõikamine Empty
PostitaminePealkiri: Re: Küünte lõikamine   Küünte lõikamine EmptyNelj Dets 03, 2009 1:50 pm

Tean omast käest, kui teravad need jänkupoja küüned on, nagu kassil Smile Mina lõikasin oma pojukestel küll küüsi, ainult selle kõige teravama tipu võib ettevaatlikult maha naksata, sest küüned ei ole pisikestel mitte pikad vaid ainult teravad.
Tagasi üles Go down
http://janksid.onepagefree.com/
Keilyke
Hakkan Kohanema!
Hakkan Kohanema!
Keilyke

Küünte lõikamine Empty
PostitaminePealkiri: Re: Küünte lõikamine   Küünte lõikamine EmptyNelj Dets 03, 2009 4:11 pm

Okei. Mina tahaks esimest korda pigem ikka veti juurde lõikama minna aga ma küsiks väikse Küünte lõikamine 899671 küsimuse ka ära siin kohe, et kui vanalt võib vaktsineerida. Et saaks ühe korraga küüned lõigatud ja süstike ka tehtud. Smile
Tagasi üles Go down
kaiku
kaiku

Postituste arv : 74
Registration date : 17/05/2009

Küünte lõikamine Empty
PostitaminePealkiri: Re: Küünte lõikamine   Küünte lõikamine EmptyNelj Dets 03, 2009 4:49 pm

Müksomatoosi vastu vaktsineeritakse esimest korda 1 kuu vanuselt. Järgmine süst on 6 nädala pärast ja siis peaks immuunsus kestma vähemalt pool aastat.
Tagasi üles Go down
http://janksid.onepagefree.com/
Keilyke
Hakkan Kohanema!
Hakkan Kohanema!
Keilyke

Küünte lõikamine Empty
PostitaminePealkiri: Re: Küünte lõikamine   Küünte lõikamine EmptyPüh Dets 20, 2009 1:20 am

Võtsin ühendust Tatari kliinikuga ja sealt õeldi, et vaktsineeritakse 3 kuu vanuselt... ootame siis veel 2 kuud. Razz

Aga küüned lõikasime küll ära..või noh esialgu lasin ühel tuttaval lõigata, kellel endal 3 küülikut on juba. :p Aga vähemalt Bosse oli rahulik ja lasi ilusti lõigata. Järgmine kord ehk julgen juba ise lõigata.:p
Tagasi üles Go down
Epuke
Harjun!
Harjun!
Epuke

Postituste arv : 11
Registration date : 14/10/2011

Küünte lõikamine Empty
PostitaminePealkiri: Re: Küünte lõikamine   Küünte lõikamine EmptyEsm Jan 02, 2012 11:26 am

Minu loomaarst küll ei jaganus sellist infot, et 6 nädala pärast peab uuesti vaksineerima. Palus tulla järgmisel aastal uuesti.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

Küünte lõikamine Empty
PostitaminePealkiri: Re: Küünte lõikamine   Küünte lõikamine Empty

Tagasi üles Go down

Küünte lõikamine
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-